نماد آخرین خبر

بهترین روش فریز و خشک کردن باقالی

منبع
نمناک
بروزرسانی
 بهترین روش فریز و خشک کردن باقالی
نمناک/ اگر مي خواهيد با طريقه پوست کندن باقلا سبز ، فريزکردن و خشک کردن و نگهداري آن آشنا شويد با اين بخش از نمناک آشنا شويد. نکاتي براي خريداري باقلا سبز قبل از استفاده از باقالي ، بايد باقالي خريداري کنيد که تازه باشد و کيفيت خوبي داشته و داراي خصوصيات زير باشد: رنگ باقلا بايد سبز باشد. محل دانه در داخل غلاف باقلاي مرغوب، فاقد فضاي خالي است. پوست دانه نبايد سفيد باشد. اگر دانه باقلا سفت و رنگ آن زرد باشد، کيفيت باقلا پايين است. طريقه صحيح پوست کندن باقلا پوست کندن باقالا براي برخي از خانم ها مشکل است بنابراين برخي از آنها ترجيح مي دهند که باقالي پوست کنده به صورت آماده بخرند اما هيچ چيزي جاي باقالي که خودتان خريداري و با رعايت نکات بهداشتي پاک کرده ايد ، نخواهد گرفت. به جاي خريدداري باقالي آماده، طريقه جداکردن راحت پوست باقالي را بيابيد . براي آسان جدا شدن پوست باقالي روش هاي گفته شده در اين بخش از خانه داري نمناک را به کار بريد : 1. ابتدا پوست اول باقالي را جدا کنيد و براي جدا کردن پوست دوم باقالي با چاقو باقالي ها را به دو قسمت تقسيم کنيد، سپس فشار مختصري وارد کنيد تا خيلي راحت ، مغز باقالا بيرون بيايد. 2. براي راحت پوست کندن باقالا مي توانيد روي آنها کمي نمک بپاشيد و پنج دقيقه بعد به راحتي پوست شان را جدا کنيد. روش هايي براي نگهداري باقلا سبز به مدت طولاني براي نگهداري باقلا سبز به مدت طولاني ، مي توانيد باقلا را خشک يا فريز کنيد. طريقه خشک کردن و فريز کردن باقلا سبز را در ادامه توضيح مي دهيد. طريقه فريز کردن باقلا سبز پس از خريداري باقلا سبز با کيفيت پوست آن را جدا کنيد. باقلا ها را تميز بشوييد. در يک قابلمه آب بريزيد وروي حرارت قرار دهيد تا جوش آيد. باقلاهاي شسته شده را درون آب جوش بريزيد تا به مدت 3 دقيقه بجوشد. توجه کنيد اگر مقدار آب و مقدار باقلا سبز متناسب نباشد ، پس از اضافه کردن باقلا سبز جوشيدن آب متوقف مي شود. پس از دقيقه ، باقلا سبز، را در آبکش بريزيد و بگذاريد سرد شود. سپس باقلاها را بسته بندي کنيد و به فريزر انتقال دهيد. براي ديرتر خراب شدن باقلا حجم بسته آن را کمي بزرگ يا به اصطلاح چاق بگيريد. چرا بايد قبل از فريزر کردن باقلا کمي آنها بپزيم ؟ جوش دادن باقلا سبز براي حفظ رنگ سبز باقلاها و جلوگيري از تغيير رنگ سبز به قهوه اي مهم است. اين کار باعث ميشود که بافت باقلا کمي نرم شده و بعد از آب شدن يخ و بعد از پخت کامل سفت نباشد، و طعم و حس تازگي در دهان حس شود. مدت زمان نگهداري باقلا خام در فريزر مدت زمان نگهداري باقلا سبز در فريزر 12- 8 ماه و در دماي 18- درجه سانتيگراد است. راه تشخيص سالم بودن باقلا در فريزر چيست ؟ بهترين راه تشخيص باقلا سالم از نوع ناسالم آن ، بو کردن آن است. روش خشک کردن باقلا باقلا خشک نيز مانند باقلا تازه خواص فراواني دارد. براي نگهداري باقلا سبز به مدت طولاني مي توانيد باقلاها را خشک کنيد. براي خشک کردن باقلاها و مصرف آنها در زمستان کارهاي زير را انجام دهيد : براي خشک کردن باقلا تازه آنرا را از غلاف جدا نموده و يا نصف کنيد. باقلاها را بدون اينکه بشوييد ، بر روي پارچه‎اي پهن و جلوي پنکه بگذاريد. باقالا ها را هر دو ساعت يکبار، زير و رو کنيد تا خشک شوند. در هنگام استفاده، باقلا ها را بشوييد وسپس استفاده کنيد. طريقه دوم خشک کردن باقلا ابتدا باقلاها را از غلاف جدا کنيد. باقلا تازه را با کمي برگ انار در آب جوش بريزيد. افزودن برگ اناربه باقلا زمان جوشيدن سبب مي شود باقلاها هنگام خشک شدن دچار افت مگس نشود. چند بار هم بزنيد و آب را خالي کنيد. باقالا را در آفتاب پهن نماييد تا خشک شود. براي سريع تر خشک شدن باقالي ها : باقالي ها را از غلاف جدا کرده و بشوييد. آنها را درون سيني فر ريخته و در فر با درجه ي کم قرار دهيد تا باقلاها مقدار کمي خشک شوند. بعد از خشک شدن باقالي ها تا حدودي ، آنها را روي دستمال پهن کنيد تا کاملا خشک شوند. روش پخت باقالي خشک براي پختن باقالي گرم که به عنوان ميان وعده در زمستان استفاده مي شود : ابتدا باقالي هاي خشک را يک روز در آب سرد بريزيد. آب باقالي ها را يک مرتبه عوض کنيد. باقالي ها را درون يک قابلمه ريخته و دو برابر باقالي ها روي آن آب بريزيد و صبر کنيد تا آب به جوش آيد. پس از جوش آمدن آب، زير آن را کم کنيد. هر چند دقيقه يک بار به آن سر بزنيد و آن را هم بزنيد. پس از گذشت 45 دقيقه الي 1 ساعت باقالي ها پخته مي شوند البته اين زمان بستگي به جنس باقالي ها دارد. براي اطمينان از پخت باقلا ها آن را تست کنيد تا ببينيد نرم شده است يا نه. پس از پخت و نرم شدن باقالي ها ، آب اضافي آن را خالي کنيد. سرکه و فلفل را به آن اضافه کنيد تا به مدت 5 دقيقه بجوشد و سپس کمي نمک در آب آن بريزيد و باقالي ها را نوش جان نماييد. نکته : طبع باقالي سرد است و مصرف زياد آن موجب نفخ يا سنگيني معده مي شود.
#باهم_شکستش_مي‌دهيم ما را در کانال «آخرين خبر» دنبال کنيد
اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره