نماد آخرین خبر

چگونه تلخی آبلیموی تازه را بگیریم؟

منبع
ايران بانو
بروزرسانی
چگونه تلخی آبلیموی تازه را بگیریم؟
ايران بانو/ آب ليمو اکثرا بصورت ماشيني و با دستگاه آب گرفته مي‌شود و ديگر خانم‌ها سنتي اينکار را انجام نمي‌دهند چون ليمو اکثرا بصورت ماشيني و با دستگاه آب گرفته مي‌شود و ديگر خانم‌ها سنتي اينکار را انجام نمي‌دهند هسته هاي، ليمو هم کمي له مي‌شود و باعث تلخي آب ليمو مي‌شود براي رفع اين مشکل بعد از گرفتن آب ليمو دو تا سه عدد هويج، بستگي به ميزان آبليمو دارد. براي ۱۵ کيلو ليمو ۴ عدد هويج متوسط پوست کنده درسته بندازيد داخل ليمو ۲۴ ساعت بماند بعد صاف کنيد، هويج‌ها تلخي آب ليمو را به خودش مي‌گيرد و بعد از صاف کردن آبليمو مي‌توانيد گوشت ليمو را براي خورشت‌ها استفاده کنيد بدون اينکه نگران تلخي آن باشيد. • ضمنا براي اينکه آبليمو تا سال آينده يا بيشتر رنگ آن کدر يا سياه نشود حتما در جاي تاريک نگهداري شود روي شيشه‌هاي آبليمو مشماع مشکي بکشيد رنگ آن عالي مي‌ماند. • نکته آخر هيچ موقع آبليمو و آبغوره و آب نارنج و کلا ترشيجات را داخل ظرف يا بطري‌هاي پلاستيکي نريزيد، چون ترشي آن‌ها باعث اکسيده شدن ظروف و سمي شدن آن‌ها مي‌شود.
اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره