ریحان، نعناع و جعفری را به آپارتمان بیاورید

خراسان/ ممکن است اصلا طرفدار سبزي کنار غذا نباشيد ولي به شما قول ميدهيم تجربه کاشت سبزي در گلدانهاي آپارتماني يک تجربه فراموشنشدني است. اين روزها که حسابي درگير کرونا هستيم و بيشتر فراغت تابستانيمان را هم در خانه ميگذرانيم، تجربه سبزيکاري غير از حسوحال خوبش ميتواند بهعنوان يک مهارت ويژه از دوران کرونا برايمان بهيادگار بماند.
بذر سبزيهايي را که خودتان يا اهالي خانه بيشتر ميپسنديد، بخريد و دستبهکار شويد. يک بسته بذر ميتواند براي مدتها کافي باشد. بذر ريحان، نعناع، شاهي يا هر سبزي ديگري را که دوست داريد، انتخاب کنيد. حالا وقت تهيه خاک مناسب و مغذي (خاکبرگ يا خاک باغچه) است. آن را توي گلدان بريزيد. بعد مقدار کمي بذر کف دست خود بريزيد و آرامآرام روي خاک بپاشيد. دوباره خاک بريزيد. حالا بايد گلدانها را به نورگيرترين بخش خانه ببريد؛ جايي که يک پنجره پرنور و درستوحسابي قرار دارد، ميتوانند خيلي سريعتر و بهتر رشد کنند.
صبحها مقدار مشخصي آب متناسب با ابعاد گلدان به گياه بدهيد و بعد از رشد گياه کمي هم روي برگهايش اسپري کنيد. بعد از همه اين کارها بايد مراقب باشيد گلدان درمعرض باد سرد نباشد. وقتي گياه درحال رشد است، گلدان را بچرخانيد تا از خمشدنش در يک جهت به سمت نور جلوگيري شود. خاک را مرطوب نگه داريد اما نه خيلي خيس. معمولا بعد از يکماه بذري که کاشتهايد به سبزي مدنظرتان تبديل ميشود و حسابي رشد ميکند. اگر گياه شما هنگام رشد شلوغ بهنظر ميرسد، ميتوانيد بااحتياط از قيچي براي خلوت کردنش استفاده کنيد. براي برداشت مداوم ريحان، هر چندهفته يکدسته از دانهها را در گلدان بکاريد.
نويسنده : مريم ملي| خبرنگار