نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
دخترونه زنونه

گرانی‌ها باعث شده تا خانمم، زندگی را به کامم تلخ کند!

منبع
خراسان
بروزرسانی
گرانی‌ها باعث شده تا خانمم، زندگی را به کامم تلخ کند!

خراسان/ خانمم هر وقت براي خريد کردن به بيرون از خانه مي‌رود، دردسرهاي من شروع مي‌شود چون وقتي برمي‌گردد، تا يک ساعت به من غر مي‌زند که چرا فلان ميوه، فلان وسيله‌اي که بايد براي خانه بخريم و ... اين قدر گران شده. هرچه مي‌گويم که حرص نخور، اما اعصاب خودش را خيلي خرد مي‌کند. مدام به من مي‌گويد بايد بيشتر کار کني و زندگي را به کامم تلخ کرده است.
در شرايط کنوني دغدغه بسياري از خانواده‌ها و يکي از رايج‌ترين بحث‌هاي زن و شوهرها، مشکلات اقتصادي و يکسان نبودن ميزان دخل و خرج است که مي‌تواند به مرور، بنيان خانواده را سست کند و خانواده را علاوه بر مشکلات اقتصادي با مشکلات ديگري از جمله سردي در روابط عاطفي اعضاي خانواده  به خصوص  زوج ها مواجه کند.  اگر شما و همسرتان برنامه‌ريزي مالي داشته باشيد، مديريت اقتصادي اين روزهاي زندگي‌تان ساده‌تر خواهد شد. برنامه مالي سالانه، ماهانه و هفتگي مي‌تواند از بسياري از بحث‌ها و تنش‌هاي مالي که در پيامک‌تان هم به آن‌ها اشاره کرده‌ايد، جلوگيري کند و افق مشترکي را پيش روي شما و همسرتان قرار دهد.
 شايد همسرتان درگير تجمل شده
تجمل، قانع نبودن، درست مصرف نکردن، چشم و هم چشمي و بدون حساب و کتاب خرج کردن از جمله مواردي است که جزو عادات غلط اقتصادي خانواده است و باعث بي تعادلي در دخل و خرج خانواده مي‌شود. شايد همسرتان درگير چنين مشکلاتي شده است. 
 نگراني‌هاي اقتصادي‌تان را به همسرتان بگوييد
با همسرتان صحبت کنيد. در پيامک‌تان ذکر کرده‌ايد از رفتار همسرتان مبني بر اظهار ناراحتي ايشان از قيمت اجناس و تورم، ناراحت هستيد. در محيطي آرام و به دور از هر تنش در ابتدا به ايشان بيان کنيد شما نيز از هزينه‌هاي اقتصادي سنگين که هم اکنون آحاد جامعه را درگير کرده است، نگران و ناراحت هستيد اما نمي‌توان مايحتاج ضروري خانواده را تهيه نکرد. سپس بيان کنيد اين سبک رفتاري وي به مرور زمان باعث دور شدن و ايجاد فاصله عاطفي است و راه حل اين موضوع نه نق زدن و غر زدن بلکه مديريت مالي است.

 چند توصيه به همسرتان
اگر همسرتان هم خواننده اين مطلب باشد، بايد چند توصيه کوتاه به او داشته باشم. 1- از خريدهاي ناگهاني بپرهيزيد. اگر چيزي را لازم نداريد و فقط از آن خوش‌تان آمده، ترجيحا در برابر وسوسه خريد آن مقاومت کنيد. 2- بدانيد که نياز از خواسته متفاوت است. جنس مورد نياز، چيزي است که واقعا لازمش داريد مانند مواد غذايي لازم براي تهيه ناهار، اما خواسته ها، آرزوها و هوس‌هاي ما وسايل تزييني منزل يا تنقلاتي نيست که لزوما به آن نياز نداريم. 3- قبل از خريد، فهرستي از آن چه که نياز داريد، تهيه کنيد و تا حد امکان در همين باره با همسرتان مشورت کنيد. صرفا آن چه را درباره آن به توافق رسيده‌ايد، خريد کنيد و از خريدهاي غيرضروري بپرهيزيد.
نويسنده : سارا هجري | کارشناس‌ارشد روان‌شناسي

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar