قدم به قدم تا چیدمان خانه بعد اسباب کشی

نمناک/ پس از مرحله خسته کننده بسته بندي کردن وسايل خانه و اسباب کشي نوبت به چيدن خانه جديد مي رسد. بسياري از افراد در اين مرحله با انبوهي از جعبه ها روبرو مي شوند که باز کردن وسايل آنها تمامي ندارد و چندين روز وقت و انرژي صرف مي کند. حتي فکر اينکه چندين روز در اين خانه آشفته زندگي نماييم، لرزه اي بر جانمان مي اندازد اما راهکارهايي وجود دارد که پس از اسباب کشي و رسيدن به خانه جديد هر چه سريع تر و راحت تر هر چيزي را در جاي مناسب قرار دهيد. در اين بخش مراحل چيدمان راحت و سريع منزل بعد از اسباب کشي را آورده ايم.
سيستم گرمايشي يا سرمايشي منزل را راه بياندازيد :
قبل از شروع به چيدمان اسباب و وسايل، سيستم گرمايشي يا سرمايشي منزل را راه بياندازيد تا در تابستان از گرما عرق نريزيد و در زمستان يخ نزنيد.
لوازم برقي و گازي منزل را نصب کنيد :
مهم ترين وسايل خانه مانند يخچال، گاز، تلفن و... را راه اندازي کنيد تا آب خنک داشته باشيد و بتوانيد براي خود چاي يا قهوه درست کنيد. فضاي کوچکي نيز در نشيمن براي استراحت هاي کوتاه خود فراهم نماييد.
جعبه هاي هر فضا را در آن فضا قرار دهيد :
براي اينکه منزل شما آشفته و شلخته نشود ، برچسب روي جعبه ها را بخوانيد و جعبه هاي متعلق به هر فضا را در آن فضا قرار دهيد. اينگونه خانه شما به هم ريخته نمي شود.
برخي کارتن ها را باز نکنيد :
تا زماني که محل قرارگيري يک وسيله کاملا مشخص نبود، کارتن آن را باز ننماييد تا شما را دچار سردرگمي نکند.
ابتدا وسايل آشپزخانه خود را بچينيد :
آشپزخانه بايد زودتر از فضاهاي ديگر چيده شود، پس ابتدا سراغ آشپزخانه برويد و وسايل آشپزخانه را از سر راه برداريد و درون آشپزخانه قرار دهيد تا احتمال شکستن هر کدام کاهش يابد.
اتاق خواب خود را بچينيد :
اگر فکر مي کنيد بايد نشيمن را زودتر از اتاق خواب بچينيد در اشتباهيد. شما بايد ابتدا جاي خواب خود را آماده کنيد بنابراين وسايل کلي مانند رختخواب ها و تخت و وسايل اتاق را سر جاي خود قرار دهيد.
ابتدا به چيدن کليات بپردازيد :
يکي از ترفندها براي چيدمان راحت تر خانه اين است که شما ابتدا وسايل بزرگ و اصلي هر فضا را در جاي خود قرار دهيد و سپس به سراغ چيدن جزئيات رويد . مثلا مبلمان را در جاي خود بگذاريد و جعبه هاي وسايل جزئي را در همان فضا قرار دهيد و زماني ديگر آنها را بچينيد.
به سراغ تزئين خانه نرويد :
تزئين خانه را نيز به زماني موکول کنيد که دور و برتان خلوت شده باشد و چيدمان فضا قالب ثابتي به خود گرفته باشد، پس از چيدن وسايل خود سپس براساس آن دست به تزئين خانه بزنيد .
بعد از چيدن همه لوازم کلي منزل به سراغ لوازم جزئي تر برويد:
بعد از چيدن همه لوازم کلي منزل به سراغ لوازم جزئي تر مثل لوازم تزئيني ، گل و گياه، تابلوها، ساعت ديواري و ... برويد.
در آخر خانه را گردگيري و تميز کنيد :
پس از چيدن همه وسايل نوبت به گردگيري و تميز کاري نهايي و شستن سرويس بهداشتي و حمام مي رسد.
قفل درب هايتان را عوض کنيد :
به محض انتقال وسايلتان به خانه جديد براي حفظ امنيت خانه قفل درب خانه را عوض کنيد و هرگز به قفل قبلي خانه نبايد اعتماد کنيد.
نکاتي که بايد در چيدن خانه به آن ها توجه نماييد :
قبل از چيدن وسايل تان بايد از نحوه چيدمان تصوير ذهني داشته باشيد . اگر طرح خاصي از چيدمان در ذهن داشته باشيد، قرار دادن وسايل در جاي خود راحت ترين کار خواهد بود.
قبل از باز کردن وسايل، لوازم ضروري مانند چسب، چاقو، پيچ گوشتي، ميخ، چکش و پاکت هاي زباله را آماده کنيد تا در صورت نياز از آنها استفاده کنيد.
هنگام باز کردن جعبه ها، ليستي از وسايل داخل آن ها را با خود داشته باشيد تا راحت تر آن ها را پيدا کنيد.
قبل از مشخص کردن جاي وسايل آنها را از جعبه خارج نکنيد.
براي وسايلي که جاي ثابتي دارند مانند لباس ها در کمد ، ظروف در کابينت و... وقت زيادي صرف نکنيد.
براي چيدمان سريعتر وسايل از تمام اعضاي خانواده کمک بگيريد.
در زمان اسباب کشي و چيدن وسايل بهتر است کودک خود را به فرد مورد اعتمادي بسپاريد.
اگر مي خواهيد جاي وسايل خود را عوض کنيد ابتدا کل خانه را بچينيد و به آرامش برسيد و سپس جاي مبلمان و تلويزيون و... را عوض کنيد.