طرز تهیه خوراک پیاز شکم پر

باشگاه خبرنگاران/ پياز يکي از سبزيجاتي است که خواص بسياري براي بدن دارد و شما مي توانيد با آن غذاهاي بسيار متنوعي درست کنيد. پياز شکم پر يکي از اين غذاها است که مي تواند يک پيش غذاي خوشمزه باشد.
مواد لازم:
۱.۵ کيلو گرم پياز کوچک
۱ کيلوگرم گوشت گوساله چرخ شده
۱ قاشق غذاخوري رب گوجه فرنگي
۱ فنجان کوچک رب انار
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهيه:
اول، پيازها رو پوست بگيريد و از وسط يک قاچ بزنيد. نمک و فلفل رو به گوشت اضافه کنيد و با دست اون رو ورز بديد.
درون پيازها رو با گوشت پر کنيد و در ظرف فر قرار بديد. حدود نيم ليتر آب جوش را با رب گوجه فرنگي مخلوط کنيد و بر روي مواد بريزيد. فر را در حدود ۲۰۰ درجه سانتيگراد پيش گرم کنيد.
سپس کاغذ روغني و فويل رو روي ظرف بکشيد و براي حدود ۴۰ دقيقه در فر قرار بديد. بعد از پخت اوليه رب انار رو با حدود يک ليوان آب مخلوط کنيد و روي مواد بريزيد، ظرف را مجدد بدون روکش در فر قرار بديد و تا زماني که روي پيازها کاراملي رنگ بشه اون رو بپزيد.