چطور بیماری ام را به خواستگارم بگویم؟

نمناک/ ازدواج از تصميمات مهم زندگي هر فردي است به طوري که انتخاب اشتباه روي زندگي فرد تاثير زيادي دارد . گاهي اوقات وجود برخي شرايط خاص تصميم گيري براي ازدواج را مشکل مي سازد . يکي از مشکلاتي که تصميم گيري براي ازدواج را سخت مي سازد مشکلات سلامتي و يا وجود يک بيماري در فرد مورد نظرمان مي باشد .
قبل از صحبت درباره بيماري خود در جلسه خواستگاري به اين نکات توجه داشته باشيد:
چه زماني بيماري خود را مطرح کنيم ؟
يکي از پارامترهاي اصلي ازدواج صداقت است اما لزومي ندارد که شما همه حقيقت را در جلسات ابتدايي خواستگاري خود بيان نماييد زيرا ممکن است خواستگاري به سرانجام نرسيده و ازدواجي هم صورت نگيرد . در جلسات اول خواستگاري که هنوز هيچ شناختي از طرف مقابل نداريد بيماري خود را مطرح نکنيد ، اينگونه کسي از اسرار شما با خبر نمي شود چرا که لزومي ندارد شما مسئله خصوصي زندگيتان را با هر کسي درميان بگذاريد.
اگر اين موضوع را در جلسات اول مطرح کنيد شانس ازدواج موفق شما محدود مي شود زيرا ممکن است خواستگار شما در جلسه خواستگاري، طوري مجذوب کمالات شما شود که مشکلات جسماني شما عيبي بزرگ براي او محسوب نشود. بعد از جلسه دوم هم زمان طرح آن نيست، زيرا علاقه اي بين طرفين ايجاد مي شود و تصميم گيري مشکل خواهد شد پس بهترين زمان براي گفتن بيماري خود به خواستگارتان پايان جلسه دوم خواستگاري است .
به اين دليل اين موضوع را بايد در پايان جلسه دوم خواستگاري مطرح کرد که طرفين از هم شناخت پيدا کرده اند و تصميم به ادامه يا قطع جلسات خواستگاري مي گيرند و هنوز دلبستگي خاصي بين آنها پديد نيامده است.
چگونه بايد بيماري خود را به خواستگارتان بگوييد ؟
در پايان جلسه دوم خواستگاري اگر در مجلس خواستگاري و در طي صحبتها احساس نموديد که خواستگارتان فردي مطمئن و قابل قبول است ، در پايان جلسه دوم در مورد بيماري، ناتوانايي هاي آن و روش درمانش به طور کامل براي او بگوييد اما بيماري خود را طوري مطرح نکنيد که وحشت کند بلکه بگوييد ( مثلا درباره بيماري صرع ) يک بيماري کنترل شده داريد و مانند افراد سالم زندگي مي کنيد واين بيماري به فعاليتهاي شما در زندگي حال و آينده تان آسيبي نمي رساند. سپس پزشک خود را به ايشان معرفي نماييد تا هر گونه سؤالي که دارد از پزشک معالجتان بپرسد.
کدام بيماري ها را به خواستگارمان بگوييم؟
بيماري هاي در گذشته به آن مبتلا بوديد
اگر شما در گذشته دچار بيماري خاصي بوده ايد اما بيماري شما درمان شده و هم اکنون اثري از آن نيست و در آينده شما تاثير نمي گذارد ، اين بيماري را مطرح نکنيد زيرا تنها با مطرح کردن اين بيماري خانواده اي را نگران آينده زندگي فرزندش خواهيد کرد.
بيماري که در حال به آن مبتلا هستيد
اگر شما به بيماري هايي دچار شده ايد که در آينده تاثير مي گذارد ، اين بيماري را با آرامش همانطور که گفتيم مطرح کنيد اما حواستان باشد احتمال ها و نگراني هاي بيش از حد را بروز ندهيد .
نکته:
موضوع بيماري تان را با صلاحديد خواستگارتان با خانواده اش در ميان بگذاريد زيرا اگر روزي اين موضوع براي آنان فاش شود ، آنها شما را مورد سرزنش قرار مي دهند يا دروغگو و ناصادق خطاب مي کنند.
اگر بيماري هايي را که بر زندگي آينده و حتي بچه دار شدنتان تاثير مي گذارند ، را پنهان کنيد ، بي شک عواقب نامعلومي در انتظار شما خواهد بود!
توجه داشته باشيد بيماري هاي که حاد يا موثر در روند زندگي طبيعي شما نيست را مطرح نکنيد زيرا اين مشکلات تاثيري در آينده شما ندارد، بنابراين نگفتن آن مشکلي را ايجاد نخواهدکرد.