هنگام خریداری گوشت باید به چه نکاتی توجه داشت ؟

خراسان/ شما به عنوان مصرف کننده گوشت قرمز براي خريد آن بايد به نکاتي توجه کنيد. در ادامه به بررسي اين نکات ميپردازيم :
گوشت بايد تميز و بدون خون مردگي و اثر ضربه، ذرات خارجي و لکه هاي غير طبيعي باشد .
گوشت بايد رطوبت طبيعي خود را داشته باشد. رنگ گوشت بايد طبيعي باشد و بوي بدي ندهد .
چربي گوشت ، سفت و رنگ آن سفيد يا متمايل به سفيد است.
اگر از گوشت منجمد بسته بندي شده استفاده مي کنيد ، نبايد آثار پارگي در بسته بندي مشاهده شود.
اگر از مغازه قصابي گوشت را تهيه ميکنيد، تمام مجوزهاي لازم بهداشتي و کاري را داشته باشد.
گوشت هاي طعم داري که به صورت جوجه کباب يا انواع کباب (بختياري، بلغاري، مکزيکي و...) در بازار موجود هستند معمولا گوشت هايي با کيفيت پايين تر هستند که طعم دار ميشوند، بنابراين بهتر است خودتان گوشت را خريداري و طعمدار کنيد.
بوي گوشت در حالت طبيعي و سالم بودن بوي مخصوص لاشه هاي کشتاري است و هر نوع بوي غيرطبيعي و نامطبوع مانند ترشيدگي ، عفونت و گنديدگي ، کپک زدگي يا تعفن علامت فساد گوشت است.
عرضه و نگهداري گوشت بايد در داخل يخچال هاي ويترين دار صورت گيرد و مقدار گوشت موجود در مغازه بايد متناسب با ظرفيت يخچال هاي موجود در فروشگاه باشد . نبايد گوشتي را که در خارج از يخچال نگهداري
مي شود، خريداري کرد .