نماد آخرین خبر

چطور از کپک رب و آب غوره جلوگیری کنیم؟

منبع
خراسان
بروزرسانی
چطور از کپک رب و آب غوره جلوگیری کنیم؟

خراسان/ يکي از مشکلاتي که خانم ها با آن روبه رو هستند کپک زدن مواد غذايي است.
 کپک ها بيشتر با رنگ سفيد يا آبي روي انواع مواد خوراکي مانند رب ترشي و آب غوره ديده مي شود . عامل اصلي  که باعث گسترش کپک مي شود، رطوبت است.
 بسياري از ما براي ماندگاري بيشتر و جلوگيري از کپک زدن رب گوجه فرنگي را داخل فريزر نگهداري مي کنيم که صحيح نيست.
 براي پيشگيري از کپک زدن رب گوجه فرنگي لازم است قوطي کوچک آن را خريداري کنيم و قوطي را قبل از باز کردن بجوشانيم تا ميزان آلودگي سطح قوطي کمتر شود.
 اگر رب گوجه فرنگي را به مقدار زياد تهيه کرديد ،آن را داخل ظرف هاي کوچک بريزيد و سپس پوشش مناسبي روي آن قرار دهيد تا قارچ ها نتوانند رشد کنند.
 در گذشته خانم هاي خانه دار روي رب روغن مي ريختند ، اين کار سبب مي شد اکسيژن رساني به رب متوقف شود و رب ديگر کپک نزند.

 يکي از مواد غذايي که خيلي زود دچار کپک زدگي مي شود ، آب‌ليمو وآب غوره است . اگر آب‌غوره و آب‌ليمو کپک بزند غير قابل استفاده مي شود.
 بهتر است براي نگهداري آب‌ليمو وآب‌غوره از بطري هاي شيشه اي با رنگ تيره که نور را از خود عبور نمي دهند استفاده کنيد زيرا بطري پلاستيکي مواد سمي و سرطان زا توليد مي کند.
 براي جلوگيري از کپک زدن آب ليمو وآب غوره شيشه حاوي اين مواد را در آب بجوشانيد زيرا اين کار سبب از بين رفتن آنزيم و باکتري هاي داخل آن مي شود و به قارچ ها امکان رشد نمي دهد.
 بهتر است آب ليمو يا آب غوره را داخل شيشه تميز بريزيد و به مقدار خيلي کم لبه شيشه را خالي بگذاريد و سپس درپوشي روي آن قرار دهيد تا اکسيژن به داخل آن راه نيابد و کپک ها امکان رشد نداشته باشند .

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره