طرز تهیه ۵ دسر و شیرینی ساده و کم هزینه برای شب یلدا
مجله کوروش/ چيدن يک سفره يلدايي زيبا و شيک که همه اعضاي خانواده دور آن جمع ميشوند و در بلندترين شب سال از طعمهاي لذيذ دسرهاي يلدايي لذت ميبرند. گاهي اوقات آماده کرده دسر براي شب يلدا نياز به زمان و هزينه زيادي را به دنبال دارد و ممکن است ساعتها از وقت شما را به خود اختصاص دهد؛ اما ما در اين مقاله ميخواهيم شما را با چند دسر ساده و کم هزينه يلدايي آشنا کنيم. در اين مقاله ميتوانيد طرز تهيه ۵ دسر ساده و شيک براي شب يلدا را در ادامه آموزش ببينيد.
شکلات تختهاي تلخ آب شده: ۱ ليوان دستهدار
روغن نارگيل: ۱ قاشق غذاخوري
انار: ۱ عدد بزرگ
رزماري تازه: ۲ شاخه براي تزئين
طرز تهيه
براي درست کردن اين دسر ساده و شيک براي شب يلدا به قالبهاي کوچک کاپ کيک نياز داريد. ظرف مورد نظرتان را آماده کنيد و کنار بگذاريد. سپس انار را دون کنيد. داخل هر يک از قالبهاي کوچک کاپ کيک يک کاغذ کاپ کيک قرار دهيد و ۲ قاشق چاي خوري شکلات آب شده در هر کدام بريزيد. سپس روي هر کدام از قالبها يک قاشق غذاخوري انار دون شده بريزيد.
بعد از اينکه انارها را روي شکلاتهاي آب شده ريختيد، دوباره کمي شکلات روي انارها بريزيد تا زيباتر شوند. براي ۱۵ دقيقه قالب را در يخچال قرار دهيد تا شکلات خودش را بگيرد. سپس هر کدام از شکلاتها را از قالب خارج کنيد و داخل يک بشقاب بچينيد و با قرار دادن شاخههاي رزماري در کنار ظرف آن را تزئين کنيد. شما ميتوانيد اين شکلاتها را تا ۳ روز در يخچال نگه داريد.
طرز تهيه ژله در پوست هندوانه؛ دسر ساده و شيک يلدايي
مواد لازم
هندوانه با پوست: نصف يک عدد
ژله هندوانه: ۲ بسته
آب گرم ۲ ليوان
آب سرد: ۱ ليوان
طرز تهيه اين دسر براي شب يلدا
در مرحله اول براي درست کردن اين دسر ساده و شيک براي شب يلدا بايد داخل يک هندوانه که از عرض نصف شده را با کمک قاشق خالي کنيد. بهتر است براي اين کار از قاشق اسکوپ بستني استفاده کنيد و اسکوپهاي هندوانه را نيز در يک ظرف جداگانه قرار دهيد و در سفره يلداييتان بچينيد. زماني که يک لايه هندوانه روي پوست باقي ماند، آن را با کمک قاشق کمي صاف کنيد.
در اين مرحله بايد ژله هندوانه را آماده کنيد. براي اين کار بايد دو بسته ژله هندوانه يا هر ژله قرمز رنگي را با دو ليوان آب جوش ترکيب کنيد و خوب هم بزنيد. براي اينکه ژله بهتر در آب حل شود، بهتر است آن را روي بخار کتري قرار دهيد و مدام هم بزنيد. سپس ۱ ليوان آب سرد به آن اضافه کنيد. اين ژله بايد نسبت به ژلههاي عادي کمي سفتتر باشد براي همين آب سرد کمتري به آن اضافه ميکنيم.
بعد از آماده شدن ژله آن را درون پوست هندوانه بريزيد و هندوانه را طوري که کاملاً مستقيم باشد داخل يخچال قرار دهيد. بعد از ۵ ساعت هندوانه را خارج کنيد و با کمک يک چاقوي تيز آن را برش دهيد و داخل يک ظرف سرو کنيد. ميتوانيد روي ژله کمي کنجد سياه يا سياه دانه بزنيد تا و يا با شکلاتهاي ريز اشکي ژله هندوانهتان را تزئين کنيد.
طرز تهيه دسر تارت شکلاتي انار بدون نياز به پخت براي شب يلدا
مواد لازم
بيسکويت ساقه طلايي: ۱۹۰ گرم
کره ذوب شده: ۹۰ گرم
شکلات تختهاي: ۲۰۰ گرم
خامه: ۱۵۰ گرم
دانه انار: نصف ليوان دستهدار
طرز تهيه دسر براي شب يلدا
براي درست کردن اين دسر براي شب يلدا ابتدا بايد بيسکويتهاي ساقه طلايي را در ميکسر بريزيد و با کره آب شده خوب مخلوط کنيد تا مثل يک خمير يکدست شوند. سپس يک قالب تارت کوچک را کمي چرب کنيد و بيسکويت را به خوبي روي آن پهن کنيد. بهتر است از دو يا چند قالب کوچک براي درست کردن اين تارت استفاده کنيد. قالبها را براي ۱ ساعت داخل يخچال قرار دهيد تا خوب سفت شوند.
در اين مرحله از درست کردن دسر براي شب يلدا بايد مقداري آب داخل قابلمه بريزيد تا به جوش بيايد. سپس شکلاتها را خرد کنيد و داخل يک کاسه پيرکس روي آب جوش قرار دهيد تا آب شوند. سپس خامه را به شکلات اضافه کنيد و از روي حرارت برداريد و خوب هم بزنيد. صبر کنيد تا دماي شکلات و خامه به دماي محيط برسد. مواد را روي تارت پخش کنيد و سپس دانههاي انار را روي شکلات بريزيد. تارت را براي ۳ ساعت در يخچال قرار دهيد و بعد سرو کنيد.
تزئين زيباي هندوانه شبيه به کاپ کيک
مواد لازم
هندوانه: نصفه
خامه: ۳۰۰ گرم
چيپس شکلات: به مقدار لازم براي تزئين
طرز تهيه
براي درست کردن اين دسر ساده يلدايي ابتدا بايد پوست هندوانه را جدا کنيد. سپس آن را به ضخامت حدود ۲ سانتي متر برش دهيد و با استفاده از قالبهاي کوچک دايرهاي، هندوانه را قالب بزنيد. هندوانهها را داخل يک ظرف دربدار بريزيد تا خراب نشوند. سپس خامه را با کمک همزن آنقدر هم بزنيد تا سبک شود. حال آن را درون کيسه مخصوص خامه بريزيد. روي يک سمت هندوانه خامه بريزيد و بعد يک هندوانه روي آن قرار دهيد و سپس با يک حرکت دوراني روي هندوانه را نيز با خامه تزئين کنيد. اين کار را براي همه هندوانهها تکرار کنيد. روي خامه براي تزئين هندوانه مقداري چيپس شکلات بريزيد و اين کاپ کيکهاي جذاب را داخل يک ظرف مناسب سرو کنيد.
طرز تهيه شيريني مرنگ به شکل آدم برفي
مواد لازم
سفيده تخم مرغ: ۳ عدد
وانيل: نصف قاشق چاي خوري
خامه: ۱/۴ قاشق غذاخوري
نمک: ۱/۸ قاشق غذاخوري
شکر: ۳/۴ ليوان فرانسوي دستهدار
ترافل نارنجي کوچک براي تزئين آدم برفي: به مقدار لازم
شکلات آب شده: به مقدار لازم
طرز تهيه
قبل از درست کردن اين دسر براي شب يلدا ابتدا فر را با دماي ۹۰ درجه سانتي گراد روشن کنيد. روي سيني فر يا يک قالب مناسب کاغذ روغني قرار دهيد و کنار بگذاريد. حال سفيدههاي تخم مرغ را با خامه و نمک ترکيب کنيد و با همزن آنقدر بزنيد تا سبک شوند. سپس به آرامي و ۱ قاشق ۱ قاشق شکر را اضافه کنيد و همچنان مواد را هم بزنيد. مواد را آنقدر هم بزنيد تا فرم بگيرند و سفت شوند.
در اين مرحله يک کيسه شيريني يک بار مصرف با نوک گرد برداريد و مواد را داخل آن بريزيد. روي قالب ابتدا مواد را به صورت يک دايره بزرگ و سپس يک دايره کوچک روي آن قرار دهيد تا شکل آدم برفي شود. با دقت يک ترافل نارنجي به عنوان بيني آدم برفي روي جلوي سر آن قرار دهيد. مواد را براي حدود ۱ ساعت داخل فر قرار دهيد. بعد از حاضر شدن شيريني اجازه دهيد ۳۰ دقيقه خنک شوند و بعد به وسيله شکلات آب شده و خلال دندان براي آدم برفيهايتان چشم، دهان، دست و دکمه بکشيد.