نماد آخرین خبر

فوت و فن‌هاي پخت جوجه کباب حلزوني تابه‌اي

منبع
باشگاه خبرنگاران
بروزرسانی
فوت و فن‌هاي پخت جوجه کباب حلزوني تابه‌اي

باشگاه خبرنگاران/ جوجه کباب و کباب از غذا‌هاي محبوب سفره‌هاي ايرانيان از قديم تاکنون بوده است. اين غذا‌ها در مهماني‌ها و مناسبت‌هاي خاص نيز استفاده مي‌شود؛ مي‌توانيد انواع کباب‌ها و جوجه کباب‌ها را با برنج زعفراني، آلبالوپلو، هويج پلو و انواع پلو‌هاي ديگر سرو کنيد. در ادامه اين مقاله، ما طرز تهيه جوجه کباب حلزوني بدون استفاده از فر و در تابه و همچنين طرز تهيه جوجه کباب حلزوني در فر و همچنين روي زغال را به شما آموزش مي‌دهيم. مي‌توانيد از اين غذاي مجلسي و خوشمزه در مهماني‌ها استفاده کنيد.

مواد لازم

فيله مرغ: ۲ عدد

پياز: ۱ عدد

آب‌ليمو تازه: ۲ قاشق غذاخوري

روغن: ۳ قاشق غذاخوري

زعفران دم‌کرده: ۳ قاشق غذاخوري

پودر سير: ۱ قاشق غذاخوري

زردچوبه، نمک و فلفل سياه: به مقدار دلخواه

سيخ چوبي: چند عدد


طرز تهيه

طرز تهيه و فوت و فن‌هاي جوجه کباب حلزوني تابه‌اي، روي زغال يا در فر

براي درست کردن جوجه کباب حلزوني ابتدا فيله مرغ را به شکل نواري ببريد. قطر نوار‌ها بايد حدود ۲ تا ۳ سانتي‌متر باشد. پياز را نيز بشوييد و به شکل خلالي کنيد. سير را نيز له کنيد. سير و پياز را در کاسه‌اي بريزيد و آن را با زعفران دم کرده، نمک، فلفل سياه و پودر سير مخلوط و طعم‌دار کنيد. تمام اين مواد طعم‌دار شده را روي فيله‌هاي مرغ بريزيد. تمام قسمت فيله بايد با اين مواد طعم‌دار شده باشد. فيله‌ها را در يک ظرف دربسته بريزيد و در يخچال بگذاريد.

پس از گذشت ۵ ساعت که مواد به خورد فيله‌ها رفت، فيله‌ها را از يخچال در بياوريد و به آن‌ها آبليمو تازه بزنيد. هر نوار فيله را رول کنيد و از آن سيخ چوبي را رد کنيد. در هر سيخ چوبي مي‌توانيد ۳ تا ۴ فيله رول شده را قرار دهيد.

در تابه‌اي بزرگ، مقدار کمي روغن بريزيد و سيخ‌هاي چوبي را داخل آن قرار دهيد. حرارت زير تابه را متوسط نگه داريد و اجازه دهيد مرغ‌ها بپزد. هر چند وقت يکبار به تابه سر بزنيد و سيخ‌ها را با احتياط بچرخانيد. پس از طلايي شدن جوجه‌ها، آن‌ها را روي دستمال کاغذي قرار دهيد تا روغن آن کشيده شود. نوش جان! جوجه کباب تابه‌اي يکي از آسان‌ترين و سريع‌تري روش‌هاي طرز تهيه جوجه کباب است.


طرز تهيه جوجه کباب حلزوني در فر يا با ذغال

طرز تهيه و فوت و فن‌هاي جوجه کباب حلزوني تابه‌اي، روي زغال يا در فر

براي تهيه جوجه کباب حلزوني در فر، همان مراحل بالا را عينا تکرار کنيد. رولت‌هاي مرغ را به روغن آغشته کنيد و کف سيني فر بچينيد. درجه حرارت فر را روي ۲۰۰ درجه تنظيم کنيد و ۱۵ دقيقه صبر کنيد تا جوجه‌ها مغز پخت شوند. البته يادتان باشد که هنگام برش زدن فيله‌ها، ضخامت متوسطي را در نظر بگيريد تا رولت فيله‌ها نسوزند يا خام نمانند.

 

براي تهيه جوجه کباب حلزوني، همچنين مي‌توانيد از منقل و ذغال استفاده کنيد و در فضاي آزاد يا در مسافرت نيز اين غذاي خوشمزه و پرطرفدار را بپزيد. فقط يادتان باشد که از سيخ‌ها فلزي براي تهيه جوجه کباب حلزوني روي منقل استفاده کنيد تا سيخ‌هاي چوبي نسوزند و کباب طعم بدي نگيرد.


نکات مهم براي تهيه جوجه کباب حلزوني

درست است که تهيه جوجه کباب از تهيه کباب و به سيخ زدن کباب بسيار ساده‌تر است؛، اما بازهم نکات خاصي را بايد رعايت کنيد تا غذاي خوش‌طعمي داشته باشيد.

*نکته اول: نبايد پياز‌ها را له يا رنده کنيد. اين کار باعث مي‌شود پياز به فيله بچسد و بسوزد. وقتي فيله‌ها را به سيخ مي‌کشيد، در واقع پياز از فيله قابل جدا کردن است و تنها بايد به از بين‌بردن بوي بد مرغ کمک کند.

*نکته دوم: حتما بايد تکه‌هاي جوجه را در مواد جوجه کباب را حداقل ۵ ساعت در يخچال بگذاريد تا مزه‌دار شود؛ در غير اين صورت غذاي شما بوي بد مرغ مي‌گيرد و اصلا طعم خوبي نمي‌گيرد.

*نکته سوم: بهتر است آبليموي تازه را تنها نيم ساعت قبل از قرار دادن جوجه‌ها در تابه به آن‌ها اضافه کنيد. اين کار به طعم‌دار شدن بهتر فيله‌ها بسيار کمک مي‌کند.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar