نونوار کردن لباس های قدیمی و دور ریختنی

خراسان/ لباسهاي کهنه و قديمي معمولا تکليفشان نامعلوم است. خردهريزهاي دستوپاگيري هستند که حجم کمد را بيهوده اشغال کردهاند. بعضيها لباسهاي قابل استفاده قديميشان را به اين و آن ميبخشند. لباسهاي آسيبديده اما به درد نخور باقي ميمانند.
اينطور وقتها معمولا مامانها از خجالت ناکارآمدي لباسهايمان درميآيند. بالاخره روزي فلان تيشرت يا بلوز محبوبمان را در هيئت دستمال آشپزخانه ميبينيم که دارد کثيفکاريها را تميز ميکند. اگر کمي خلاق باشيد، ميتوانيد لباسهايتان را از اين سرنوشت نجات بدهيد.
برگرداندن لباسهاي اضافي به چرخه مصرف، روشهاي متفاوتي دارد. کافي است بادقت بيشتري به لباس و محيط اطرافتان نگاه بيندازيد تا راه بهتري براي تغيير کاربري آن پيدا کنيد.
مثلا گاهي دلمان يک کوسن تازه ميخواهد که خريد آن هزينه اي اضافه روي دستمان ميگذارد. اينجور وقتها ميتوانيد از لباسهاي بدون استفادهتان کمک بگيريد. قسمتهاي معيوب لباس را دربياوريد و درزهايش را باز کنيد.
حالا يک تکه پارچه داريد که اگر تخيلتان را فعال کنيد، يک کيف، عروسک، روميزي يا حتي لباسي تازه در آن ميبينيد. ارزش اين روش محدود به جنبه اقتصادي آن نيست. با اين کار جلوي توليد زباله اضافي را گرفته و هواي محيطزيست را هم داشتهايد. گذشته از اين، سرگرمي خوبي است تا دستهاي هنرمند و ذهن خلاقتان را بهتر بشناسيد. البته در اين راه تنها نيستيد. اينترنت ميتواند منبع الهام خوبي برايتان باشد.
سراغ کاربلدهاي مجازي برويد و از تجربههاي مشابهشان کمک بگيريد. خيلي زود متوجه ميشويد که اين روش فقط براي زنده کردن لباسهاي کهنهتان نيست. با استفاده از آن ميتوانيد لباسهايي را هم نونوار کنيد که شکلوقيافهشان دلزدهتان کرده است.
نويسنده : مرجان دهقان| روزنامه نگار