7 ویژگی خانه دار های حرفهای!
چيدانه/ شايد در نگاه اول خانه داري و خانه دار بودن فعاليت ساده و کم زحمتي باشد. اما بايد بگوييم که خانه داري يکي از پر زحمت ترين کارهاي است که اگر بخواهيم به نحو احسنت آن را به سرانجام برسانيم حتما بايد براي آن برنامه ريزي داشته باشيم و فوت و فن هاي آن را به خوبي بشناسيد. پيش تر در اينجا شما را با انواع ترفندهاي خانه داري براي بهترين بودن آشنا کرده ايم اما امروز مي خواهيم پاسخ به سوال چگونه خانه دار خوبي باشيم؟ را در غالب چند ترفند با شما در ميان بگذاريم پس با ما همراه باشيد.
۱. هميشه خانه را مرتب نگه داريد.
براي خانه دار خوب بودن اولين گزينه که به فکر هر کس مي رسد مرتب کردن فضاي خانه است. براي اين منظور برنامه اي براي مرتب کردن روزانه منزل تدارک ببينيد. با اين روش علاوه بر اينکه در مرتب کردن کلي فضاي خانه زمان کوتاه تري صرف خواهيد کرد هميشه منزل مرتب و منظمي خواهيد داشت. در تميز کردن خانه به اين نکات توجه داشته باشيد که:
براي نظافت و فعاليت هاي روزانه تان برنامه ريزي کنيد.
به صورت روزانه خانه را گرد گيري کنيد.
فضاهاي پر تردد مانند آشپزخانه و سرويس هاي بهداشتي به طور کامل نظافت کنيد.
ظروف اضافي داخل آبچکان را به کابينت ها بازگردانيد .
هر هفته يخچال را پاکسازي کنيد.
باقي مانده ي غذاهاي هفته را حتما دور بريزيد.
هر سه روز يک بار بسته به ميزان تردد، فضاي داخلي تان را جارو بکشيد. بهتر است اگر فرزند کوچک داريد اين کار را هر دو روز يک بار انجام دهيد.
به مرتب کردن داخل کمد و کابينت ها اهميت دهيد.
وسايل حمام و سرويس بهداشتي را دائم عوض کنيد.
نظافت کلي فضاي منزل را فراموش نکنيد.
۲. کمد لباس را فراموش نکنيد.در فرآيند مرتب کردن خانه بازگرداندن لباس هاي اضافي به کمد ها و مرتب کردن کمد را فراموش نکنيد.
بهتر است در پايان هر فصل لباس هاي خارج از فصل را جمع کنيد و کمدهايتان را خلوت کنيد با اين روش مي توانيد ساده تر به کمدهايتان نظم ببخشيد.
۳. به خريدهايتان سر و سامان بدهيد.
اکثر خانم هاي خانه دار وظيفه ي خريد روزانه و يا خريد هاي هفتگي را بر عهده دارند. يکي از راه حل هاي خانه دار خوب بودن سر و سامان دادن به لوازم و وسايل خريداري شده است. قبل از خريد هاي خانه چه روزانه و چه هفتگي حتما از مايحتاج خود ليستي تهيه کنيد تا خريد اضافه و يا کمتر از نياز نداشته باشيد. پس از خريد پيش از هر کاري لوازم خريدداري شده را در جاي معين شان جايگذاري کنيد با اين کار از شلوغ شدن فضاي اطرافتان کم مي کنيد و تمرکز بيشتري رو فعاليت خود خواهيد داشت.
۴. به سبد لباس چرک ها سري بزنيد.
همان طور که گفته شد براي خانه دار خوبي بودن بايد به تمام قسمت هاي خانه توجه کنيد. سبد لباس چرک همان جايي است که بايد در اولين فرصت آن را خالي کنيد چرا که علاوه بر پراکندگي آلودگي در فضا باعث بد بو شدن فضاي خانه تان ميشود به خصوص اگر فرزند کوچکي داريد قطعا ميزان لباس هاي کثيف شما چند برابر خواهد شد بنابراين زمان مشخصي را براي خالي کردن سبد لباس چرک در نظر بگيرد.
به طور مثال دو بار در هفته و پس از شستن لباس ها را به فضاي اوليشان بازگردانيد.
۵. خانه خوشبو داشته باشيد.
هميشه در گوشه و کنار خانه تان گل هاي خوش داشته باشيد. گل ها باعث مي شوند که ظاهر خانه تان دلچسب تر باشد و طراوت خاصي به فضاي داخلي شما ببخشد.
۶. هميشه براي مهمان آماده باشيد.
زماني که براي پذيرايي از مهمان آماده مي شويد هميشه وظايف خود را به بهترين نحو انجام مي دهيد. پس اگر مي خواهيد خانه دار خوبي باشيد براي مهمان آماده باشيد. براي مهمان آماده بودن به اين معناست که:
هميشه خانه مرتب و منظم داشته باشيد.
ظروف پذيرايي مرتب و آماده داشته باشيد.
مواد خوراکي و مواد غذايي آماده براي پذيرايي از مهمانان و شام شب داشته باشيد.
حتي اگر فراتر باينديشيد بايد لوازم خواب و استراحت مهمان را فراهم کنيد.
هميشه حوله و مسواک و ملحفه اضافي براي مهمانان داشته باشيد.
با انجام اين فعاليت ها هيچ وقت از آمدن مهمانان غافل گير نخواهيد شد و به عنوان يک خانه دار نمونه شناخته مي شويد.
۷. باسليقه باشيد.
براي خانه دار خوبي بودن بايد با سليقه باشيد، به جرات مي توان گفت خانه داري ارتباط موثري با سليقه دارد بنابراين سعي کنيد الگوهاي با سليقه بودن را ياد بگيريد و در زندگي تان به کار بگيريد.