نماد آخرین خبر

پدرخانمم هر صبح برای او پیام صبح‌بخیر می‌فرستد!

منبع
خراسان
بروزرسانی
پدرخانمم هر صبح برای او پیام صبح‌بخیر می‌فرستد!

خراسان/ نزديک به يک سال از ازدواجم مي‌گذرد. پدر و مادر خانمم هر شب و هر صبح به او پيام شب‌بخير و صبح‌بخير در تلگرام، واتس‌اپ يا ... مي‌دهند و اين قضيه برايم خوشايند نيست، راهکار چيست؟
 
مخاطب گرامي، قبل از هر چيز بايد يک نکته را مدنظر داشته باشيد که همسر شما فرزند چندم خانواده است و آيا پدر و مادر او با فرزندان ديگرشان هم همين رفتار را دارند يا خير؟  گاهي اوقات وابستگي بيش از حد والدين به فرزندان‌شان باعث مي‌شود دست به رفتاري بزنند که باعث آزردگي شود مثل تماس‌هاي پي‌در‌پي، رفت‌وآمدهاي فراوان، سرکشي‌هاي نابه‌جا و ... . تمام اين رفتارها باعث نابساماني خانواده دختر يا پسرشان مي‌شود اما تکرار خواهد شد. با اين حال در پيامک شما، معلوم نيست که ميزان اين وابستگي چه‌ مقدار است و شايد در حد نگران کننده‌اي نباشد. در غيراين صورت چند توصيه به شما داريم.
با همسرتان در اين‌باره صحبت کنيد
ابتدا اين موضوع را با همسرتان در ميان بگذاريد و يادتان باشد که بيان کردن اين مسئله، مهارت و سياست خاصي مي‌خواهد زيرا امکان دارد که نتيجه عکس شود. با همسرتان در باره اين که وقتي اين ارتباط زياد باشد، استقلال و مديريت زندگي‌مشترک تا حد زيادي دچار اختلال مي‌شود، صحبت کنيد. توجه داشته باشيد که ارتباط والدين با زندگي فرزندان يکي از نتايج مشخص نبودن حد و مرز دو خانواده است، بنابراين شايد اين مسئله با مديريت شما، قابل حل باشد.
اگر اين وابستگي دوطرفه است...
 نکته ديگر اين که، احتمالا اين وابستگي همسرتان به والدين اش دوطرفه باشد يعني همسر شما بعد از ازدواج، نياز شديد به پدر و مادر را همچنان حس مي‌کند. اين اتفاق چهار عامل دارد که با کشف آن، مي‌توانيد راهکار مناسب را براي حل مشکل به کار گيريد.
1- برخي از زنان، به خصوص زناني که کمتر در اجتماع حضور دارند، وابستگي شديدي به خانواده خود دارند زيرا نتوانسته‌اند وابستگي‌ها و تعلقاتي را با افرادي غير از خانواده خود برقرار کنند. بنابراين شرايطي را فراهم کنيد تا همسرتان با آشنايان يا دوستانش، کم و بيش ارتباط داشته باشد.
2- برخي از خانواده‌ها، به دليل سبک‌هاي تربيتي يا شرايط فرهنگي، فرزنداني وابسته به خانواده تربيت مي‌کنند. فرزندان اين خانواده‌ها در تصميم‌گيري استقلال ندارند و قدرت استدلال و منطق آن‌ها کم است. اين افراد حتي درباره مسائل خصوصي خود و همسرشان نيز با خانواده صحبت نمي کنند و نمي‌توانند حد و مرزي را در روابط‌شان مشخص کنند. براي حل اين مشکل، بايد حد و مرزهاي تان  را با خانواده همسر مشخص کنيد و به همسرتان اطلاع دهيد.
3- يکي ديگر از دلايل وابستگي زن به خانواده، اين است که اعتماد به نفس لازم را براي همسري ندارد. براي اين زنان ،زندگي کنار همسر بسيار سخت‌تر از زندگي کنار خانواده است. به همين دليل آن‌ها نمي‌توانند از عهده مسئوليت‌هاي خود بر بيايند و از ترس تحقير يا شکست، به خانواده پناه مي‌برند. تشويق و تمجيد از همسرتان، راهکار حل اين مشکل است.
4- برخي از زنان نيز به دليل نارضايتي و مشکلات همسرشان، ترجيح مي‌دهند زمان بيشتري را با خانواده خود بگذرانند و کمتر در کنار همسرشان باشند. ممکن است تصور آنان از ازدواج و شوهر، با آن چه که اتفاق افتاده، فاصله داشته و اين مسئله باعث سرخوردگي شان شده باشد. در اين صورت هم شما بايد رفتارهاي تان را بررسي و در صورت نياز، اصلاح کنيد.

نويسنده : دکتر سيدعلي ظريفي | روان‌شناس

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar