نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
  2. برگزیده
دخترونه زنونه

خانمم رفتارهایی مثل «امبر هرد» با «جانی‌دپ» با من دارد!

منبع
خراسان
بروزرسانی
خانمم رفتارهایی مثل «امبر هرد» با «جانی‌دپ» با من دارد!

خراسان/ مشکل من و خانمم دقيقا شبيه «جاني‌دپ» با «امبر هرد» است که چند وقت پيش، طلاق‌شان خبرساز شد. او به من احترام نمي‌گذارد، مودب نيست و حرف زشت مي‌زند، از رفتارهاي مورد علاقه‌ من بيزار است، به مسائل مهم براي من، توجه نمي کند، به من اعتماد ندارد و ... . رفتارهايي دارد که دور از شأن يک زن است. ما يک بچه هم داريم. چه کنم؟
 
 
 مخاطب گرامي، نکته اول من اين است که وقتي همسرتان با شما بد صحبت مي‌کند و احترام شما را نگه نمي‌دارد، چگونه با او رفتار کنيد؟ حفظ احترام جزو خطوط قرمز يک رابطه زناشويي است و زير پاگذاشتن اين خطوط، حرمت‌ها را مي‌شکند و اساس و پايه زندگي را که همان عشق است، متزلزل مي‌کند. براي اين‌که چنين اتفاقي نيفتد، بايد در موقعيت طبيعي قانون‌گذاري کنيد، يعني در شرايطي که رابطه خوبي داريد ،با هم درباره برخي مسائل، قانون‌گذاري کنيد؛ مثلا بگوييد هيچ فردي حق ندارد به طرف مقابل توهين و از الفاظ زشت استفاده کند.
  قانون گذاري در خانه را جدي بگيريد
نکته دوم اين‌که در پيامک‌تان اشاره کرده‌ايد همسرتان به بسياري از چيزهايي که شما اهميت مي‌دهيد، اهميت نمي‌دهد؛ براي مثال ممکن است درباره تربيت کودکان توافق نداشته باشيد. پيشنهاد مي‌کنم ابتدا در جلسات مربوط به فرزندپروري شرکت کنيد تا باهم به توافق برسيد، آن گاه براي اجراي اين توافق، قانوني در خانواده وضع کنيد. اين سيستم قانون گذاري در خانواده باعث مي‌شود آمادگي لازم را براي رويارويي با مشکلات مختلف داشته باشيد و همواره با گفت و گو و مذاکره، به مشکلات‌تان پايان دهيد. قانون گذاري در خانواده مثل قوانين راهنمايي‌و‌رانندگي است. فردي که به رانندگي اقدام مي‌کند، ابتدا بايد گواهي نامه بگيرد و با قوانين رانندگي آشنا شود و سپس رانندگي کند. در چنين شرايطي، مجري قانون براي فردي که قانون را زير پا گذاشته، جريمه‌اي در نظر مي‌گيرد تا از تکرار اشتباه جلوگيري شود. قوانين خانواده هم بايد ضمانت اجرايي داشته باشد يعني در صورتي که يکي از افراد خانواده قانون را زيرپا گذاشت، جريمه‌اي براي او در نظر گرفته شود. توجه داشته باشيد که اگر به طور جدي به مشکل‌تان نپردازيد، احتمال از هم پاشيدگي زندگي‌تان وجود دارد پس هرچه زودتر به اصلاح شرايط بپردازيد.
  اعتماد همسرتان را بازيابي کنيد
درنهايت، درباره اين که گفته‌ايد همسرتان به شما اعتماد ندارد، بايد ديد که اين بي‌اعتمادي از کجا نشئت مي‌گيرد و او در چه مواردي به شما بي‌اعتماد است. آيا به ياد مي‌آوريد که به دليل اتفاق خاصي به شما بي‌اعتماد شده، يا کلا انسان بي‌اعتمادي است؟ براي حل اين مشکل بايد بدانيد که ايجاد اعتماد به زمان نياز دارد و يک شبه ايجاد نمي‌شود. بايد درباره عوامل  بي اعتمادي‌اش با او صحبت کنيد و بپرسيد که چه انتظاراتي از شما دارد، آن‌گاه درحد توان براي برآوردن انتظاراتش تلاش کنيد.
 

نويسنده : دکتر رضا يعقوبي | روان‌شناس باليني

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar