نماد آخرین خبر

شوهر دارم و پسر همسایه‌ مان مزاحم من است

منبع
خراسان
بروزرسانی
شوهر دارم و پسر همسایه‌ مان مزاحم من است

خراسان/ خانمي 25 ساله هستم. دو سال و نيم است که ازدواج کرده‌ام و در يک سال اخير، شرايط کاري شوهرم به گونه‌اي شده که ماهي حداقل دو هفته بايد به ماموريت برود و در خانه نيست. چند وقتي است که پسر 28 ساله يکي از همسايه‌ها که خانواده با آبرويي هم دارد، به من علاقه‌مند شده و تلاش مي‌کند به من نزديک شود. اگر به شوهرم بگويم، قيامت مي‌شود. نمي‌دانم چطور به اين پسر بگويم که من خانمي متعهد هستم. نگران اين شرايط هستم.
 
 
مخاطب گرامي، اين که خود را متعهد به همسرتان مي‌دانيد و در اين خصوص دغدغه داريد، ارزشمند است و البته يکي از پايه‌هاي اساسي براي تجربه زندگي‌مشترک موفق و مستحکم، داشتن چنين نگاه و رويکردي است. با توجه به مسائلي که در پيامک‌تان مطرح کرديد، در ادامه نکاتي را براي استحضار شما و مديريت اين مشکل عرض مي‌کنم.
  مهارت جرئت‌ورزي را فرا بگيريد
يکي از مهارت هاي مهم و ضروري در زندگي، مهارت ابراز وجود و جرئت‌ورزي است که بر اين اساس هر فردي بايد بتواند ديدگاه‌ها و هيجانات خود را به راحتي ابراز کند.  اين موضوع جزو حقوق اوليه افراد است که اگر کسي يا چيزي آن ها را ناراحت مي‌کند يا با موضوعي موافق نيستند، به راحتي بتوانند آن را بيان کنند. بنابراين شما هم بهتر است اين مهارت را در خودتان تقويت کنيد و بدون ترس و با قاطعيت به اين آقا بگوييد که از اين رفتارش ناراحت هستيد و اگر باز هم رفع مزاحمت نشد، ابتدا به ايشان هشدار دهيد و سپس در صورت نياز با رعايت يک سري ملاحظات با خانواده‌اش اين موضوع را مطرح کنيد.
  اگر خواستيد اين موضوع را به شوهرتان بگوييد...
گفتن اين موضوع به همسرتان به خصوص اگر ماجرا به اين راحتي‌ها تمام شدني نيست، ايرادي ندارد ولي اولويت شما بايد حل اين مشکل به وسيله خودتان باشد. در اين بين، اگر موفق نشديد و خواستيد به شوهرتان بگوييد، بهتر است ابتدا تغيير رويه و رفتار را در خودتان ايجاد و با صراحت و قاطعيت برخورد کنيد تا شائبه مقصر بودن شما در فراهم کردن زمينه سوء تفاهم به وجود نيايد. اگر تصميم گرفتيد به همسرتان بگوييد، بايد به نحوي باشد که ايشان را عصباني نکند. مثلا در يک فرصت مناسب به او بگوييد که احساس خوبي به اين فرد ندارم. نيازي نيست همه اتفاقات گذشته را با جزئيات و آب‌وتاب براي همسرتان بازگو کنيد چون بيشتر باعث ناراحتي و تشديد عصبانيت وي مي‌شود و به طور طبيعي ممکن است بعضي از افراد هنگام عصبانيت، رفتار منطقي از خود  نشان ندهند. اميدوارم با رعايت نکات مطرح شده، اين مشکل هرچه زودتر حل و فصل شود.
 

نويسنده : دکتر حسين محرابي | روان شناس و مدرس دانشگاه

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره