ايسنا/
پژوهش جديد محققان شرکت مايکروسافت نشان داده مادر شدن باعث بهتر شدن روند کار کردن زنان در محل کار ميشود.
البته اين يافتهها براي مادراني که عادت دارند در زمان مراقبت از فرزندانشان، 10 کار را بطور همزمان انجام دهند، چيز عجيبي نيست.
اين پژوهش نشان ميدهد که تربيت فرزند باعث ارتقاي مهارتهاي اساسي زنان کارمند در محل کار ميشود.
نزديک به دو سوم مادران کارمند (62 درصد) اظهار کردهاند که پس از به دنيا آوردن بچه در عملکرد چند تکليفي ارتقا پيدا کردهاند.
نزديک به نيمي از اين مادران (46 درصد) احساس ميکنند که مديريت زمان توسط آنها ارتقا يافته و حدود يک چهارم (27 درصد) بر اين باورند که منظمتر شدهاند.
اين پژوهش که براي شرکت مايکروسافت انجام شده، از 2000 زن و 500 کارمند در مورد تغيير عملکردشان پس از مادر شدن سوال کرده است.
بنظر ميرسد که بيش از نيمي از کارمندان (57 درصد) موافقند که مادران بهتر از زنان بدون فرزند به شکل گروهي کار ميکنند.
نزديک به يک سوم شرکتکنندگان (29 درصد) بر اين باور بودند که کار تيمي آنها پس از بچهدار شدن بهتر شده، در حاليکه 35 درصد از ارتقاي مهارتهاي عملکرد چند تکليفي خبر دادند.
به گفته مديران کارمندان، همچنين يکي از هر سه کارمند (34 درصد) بيشتر از قبل همکاران يا مشترياني که داراي فرزند شدهاند را درک ميکنند.
اين پژوهش همچنين نشان داد که فناوري نقش بزرگي را در کمک به مادران براي انجام همزمان کارهاي خانه و شغليشان ايفا ميکند.
بيش از يک سوم زنان کارمند (37 درصد) از فناوري براي کار در خانه در زمانهايي که قادر به حضور در محل کار نيستند، استفاده ميکنند.
بنظر ميرسد که پيشرفتها در رسانه هاي اجتماعي و دستگاههاي جديد بطور روزانه به مادران کمک ميکند.
فناوري جديد به يک سوم از مادران (29 درصد) اجازه داده تا يک ساعت اضافي در برنامه شلوغ روزانه خود آزاد کنند و 23 درصد مادران مدعي شدهاند که حتي ميتوانند تا دو ساعت وقت آزاد براي خود بدست بياورند.
در نتيجه يک چهارم مادران (25 درصد) مدعياند که نسبت به شوهر خود خلاقتر هستند.