نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
دخترونه زنونه

آیا شوهر شما ریاست طلب است؟

منبع
بيتوته
بروزرسانی
آیا شوهر شما ریاست طلب است؟

بيتوته/ هنگامي که شما با همکاران، اقوام و کلا هرکسي که جنسش مذکر است، صحبت بکنيد، به شما مشکوک مي‌شود.
چنانچه پس از ازدواج متوجه شديد همسرتان تغيير کرده و داراي رفتاري خودخواهانه و رياست طلبانه شده است، بدانيد که تنها نيستيد و بسياري از زنان ديگر هم با اين مشکل مواجه‌اند! در اينجا سعي مي‌کنيم راهکارهايي را براي مقابله با اين مردان براي شما ارائه دهيم.
ازدواج اتحاد زندگي است. اما واقعاً چه اتفاقي مي‌افتد که شوهري که بايد در سختي‌ها و مشکلات زندگي شريک و همدم باشد، خودش باعث به وجود آمدن اين سختي‌ها و مشکلات مي‌شود؟
بيشتر مردها اين قابليت را دارند که شديدا سختگير و رياست‌طلب شوند به طوري که برقراري ارتباط با آنها بسيار دشوار شود. با اين‌حال، اصولا مردان در روابط زناشويي نسبت به زنان بيشتر رياست‌طلب هستند. بنابراين، درک اين مسئله که همسرتان سختگيري مي‌کند يا اينکه فقط مي‌خواهد از شما حمايت کند بسيار اهميت دارد. بدون شک زندگي با چنين مردي مهارت زيادي مي‌خواهد که البته امکان‌پذير است.
شوهر سختگير چه کسي است؟
- شوهران سختگير معمولا احساس ناامني و مالکيت شديدي دارند. آنها مدام نگران از دست دادن دارايي‌هاي شخصي خود هستند از جمله همسر‌شان. به همين خاطر هميشه همه‌چيز را تحت نظر و کنترل خود نگه مي‌دارند.

- شوهر سختگير هرازگاهي پيام‌ها و تماس‌هاي موبايل‌تان را چک مي‌کند.
- او هر چند دقيقه و يا هر چند ساعت يکبار با شما تماس گرفته و يا برايتان پيامک مي‌فرستد تا از شما خبردار شود.
- هنگامي که شما قصد داريد با دوستان‌تان بيرون برويد، مخالفت کرده و اوقات تلخي به وجود مي‌آورد.
- هنگامي که شما با همکاران، اقوام و کلا هرکسي که جنسش مذکر است، صحبت بکنيد، به شما مشکوک مي‌شود.
با همچين مردي چه کنيم؟
هيچ شوهري زير بار اين مسئله نمي‌رود که سختگير و رياست‌طلب است. به نظر خودش، او تنها دارد از شما مانند يک شوهر دلسوز و مهربان، محافظت و مراقبت مي‌کند!
اغلب مردان به صحبت‌هاي منطقي بهتر واکنش نشان مي‌دهند تا به صحبت‌هاي احساسي. پس سعي کنيد اشتباهاتش در چند روز گذشته را دقيق و با ذکر مثال به او گوشزد کنيد. اين کار باعث مي‌شود ديدگاه شما را درک کند.
به خاطر داشته باشيد «گر صبر کني ز غوره حلوا سازي.» پس از اينکه نظرتان را به شوهرتان گفتيد، توقع نداشته باشيد که همه چيز به يک چشم بر هم زدن درست شود. او باز هم اشتباهاتش را تکرار خواهد کرد. صبور باشيد و بخشنده، اما هر بار مسئله را به او يادآوري کنيد که مهمترين گام همين يادآوري است. فراموش نکنيد، انجام اين کارها براي او عادت شده و همانطور که همه مي‌دانيم ترک عادت خيلي دشوار است.
گاهي اوقات، مردها احساس خوبي نسبت به اعمالشان دارند و به اين سادگي‌ها حاضر به ترک و يا تغيير آن نيستند. علاوه بر آن، شوهرتان وخامت اوضاع را درک نکرده است. او بر اين باور است که شما به زودي به اين کارها و رفتارها عادت خواهيد کرد. حالا نوبت شماست. به او هشدار دهيد که در صورت ادامه اين رفتار شما هم رويه‌تان را تغيير داده و يا حتي ممکن است اين مسئله را به والدين خود يا او بگوييد.مراقب پارانوييد ها باشيد
اين درست که سختگيري و شکاکي و حساسيت در خيلي از مردها صرفا به خاطر روحيه خاص و آموزش هاي اجتماعي و خانوادگي است اما مرز بين سختگيري و پارانويا خيلي نزديک است. افراد مبتلا به پارانويا يا بدبيني مرضي کساني هستند که مدام توهم توطئه دارند. آنها فکر مي کنند ديگران هميشه چيزي براي پنهان کردن دارند و نيات واقعي شان را نشان نمي دهند. به همين دليل به شدت در کار ديگران سرک مي کشند و آنها را کنترل مي کنند تا از ديگران رودست نخورند.
پارانوييد ها آدم هاي باهوشي هستند، در حالت عادي رفتار بيمارگونه اي در آنها نمي بينيد. آنها همه چيز را زير نظر دارند و کوچکترين چيزي از ديد آنها پنهان نمي ماند. پارانويا به دو شکل ديده مي شود. يا اختلال شخصيت پارانوييدي که در آن فرد نسبت به همه مظنون است و با اين شکاکي همه را آزار مي دهد. او فکر مي کند ديگران براي نقشه مي کشند و چيزهايي را از او پنهان مي کنند. شکل ديگر اين مشکل، فاز بيمارگونه پارانويا است که با توهم و هذيان همراه است و اختلال پارانوييدي فرد، زندگي شخصي و اجتماعي او و اطرافيانش را به شدت دشوار مي کند. چنين فردي خطرناک است و ممکن است توهم هاي عجيب پارانوييدي داشته باشد که براي برطرف کردن اين شک ها، دست به کارهاي عجيب و پرخطري بزند.
تشخيص پارانوييد بودن يک فرد چيزي است که فقط از عهده مشاور و روانشناس بر مي آيد. بنابراين با ديدن اين نشانه هاي مرضي به همراه نامزدتان به مشاور مراجعه کنيد و مراقب باشيد اين شک براي همسرتان به وجود نيايد که شما و مشاور عليه او تباني کرده و براي او نقشه اي داريد.
اختلالات شخصيتي، از جمله اختلال شخصيتي پارانوييدي به سختي درمان مي شوند. بنابراين اگر در نامزدي شاهد اين اختلال بوديد، بي توجه از کنار آن نگذريد و قبل از ادامه نامزدي، حتما با مشاور صحبت کنيد. در خيلي از موارد، جدايي در دوران نامزدي بهتر از طلاق بعد از ازدواج است.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar