نماد آخرین خبر

تصویب اجباری شدن آموزش‌های شش ساعته پیش از ازدواج

منبع
ايسنا
بروزرسانی
تصویب اجباری شدن آموزش‌های شش ساعته پیش از ازدواج
ايسنا/ معاون امور زنان و خانواده رئيس جمهوري با اشاره به نشست کميسيون فرعي دولت در روز گذشته گفت: مطابق با تصويب اين کميسيون، ثبت ازدواج در دفاتر ثبت بايد به همراه گواهي اتمام آموزش‌هاي شش ساعته باشد و دريافت اين گواهي براي دفاتر ثبت اجباري شد.

معصومه ابتکار در نشست "آموزش هاي عمومي ازدواج" که به مناسبت روز ملي ازدواج و با حضور نمايندگان وزارتخانه‌هاي علوم، ورزش، آموزش و پرورش و بهداشت برگزار شد، اظهار کرد: شش ساعت بودن آموزش‌هاي پيش از ازدواج بسيار مهم است و در لايحه‌اي که ديروز به تصويب کميسيون فرعي دولت رسيد تاکيد شده است که اين آموزش‌ها بايد شش ساعت باشند و پيش از ثبت ازدواج حتما بايد گواهي اين آموزش‌ها ارائه شود.

معاون امور زنان و خانواده رياست جمهوري ادامه داد: مطابق با بررسي‌هاي انجام شده حدود ۲۵ درصد از جوانان در بحث آموزش مهارت‌هاي بهداشت جنسي براي ازدواج احساس نياز کرده‌اند همچنين زوج‌هاي جوان اظهار کرده‌اند که در مباحث حقوقي و حقوق زوجين نيازمند آموزش و مطلع شدن از اين قوانين هستند که اميدوارم با تمرکز بر اين موضوعات بتوانيم به جوانان در اين راستا کمک کنيم.

وي با بيان اينکه اختلال ارتباطي در جهان عموميت پيدا کرده است، تصريح کرد: در بين تمام موضوعاتي که در خصوص ازدواج و تحکيم خانواده مطرح است، معاونت امور زنان به مهارت‌هاي ارتباطي، مهارت‌هاي گفتگو و مهارت گفتگوي بين نسلي توجه خاص داشته چراکه رويکردي کاربردي و دقيق نسبت به معضلات جدي خانواده‌ها و نه تنها خانواده ايراني بلکه تمام خانواده‌ها در جهان است.

ابتکار در ادامه گفت: اختلال ارتباطي آنقدر عموميت پيدا کرده است که مرکز بين المللي گفت وگوي خانواده به خواست کشور ما شکل گرفت و نشست‌هاي بين المللي در اين راستا انجام و تجربيات کشورمان درباره موضوعات ارتباطي و تحکيم خانواده با جامعه بين الملل به اشتراک گذاشته شد که نشان دهنده فراگير بودن اين مساله‌ است. اين مساله موضوعي جهاني است و بايد برايش راه حلي متناسب با شرايط کنوني جامعه و کشورمان انديشيد.

معاون امور زنان و خانواده رئيس جمهوري با بيان اينکه با توجه به آموزه‌هاي ديني‌ نگاه متعالي به خانواده داريم و با اشاره به تدوين شاخص‌هاي خانواده در ستاد ملي زن و خانواده ادامه داد: اينکه يک سري اقدامات و سياست‌ها را مبتني بر شاخص‌هاي احصاء شده به دست آوريم، کار بزرگي است که در ستاد ملي زن و خانواده انجام شد. در شاخص‌ها و برنامه ارتقاي وضعيت زنان و خانواده ۳۱ استان، موضوعات تحکيم خانواده، ازدواج و فرزندآوري مورد توجه قرار گرفته است. در اين اسنادي که داراي برنامه عملياتي هستند به چنين محورهايي توجه شده است و همين امر اهميت کارمان را چند برابر مي‌کند.

به گفته ابتکار براي نخستين بار است که شاخص‌هاي خانواده با کاري علمي، آماري و اطلاعاتي و دقيق تدوين و تنظيم شده است که مي‌تواند مباني بسيار از تصميم گيري‌ها باشد.

وي ضمن تبريک سالروز ازدواج حضرت علي (ع) و حضرت فاطمه (س)، اين روز را بهترين فرصت براي توجه به اهميت خانواده و ازدواج دانست و اظهارکرد: طبق مصوبه ستاد ملي زن و خانواده، اين معاونت در بحث آموزش‌هاي قبل، حين و پس از ازدواج با دستگاه‌ها همکاري مي‌کند چراکه يکي از رويکردهاي معاونت زنان در دولت دوازدهم توسعه همکاري‌هاي بين بخشي بوده است.

معاون امور زنان و خانواده يادآور شد: اين معاونت ۲۳۰ موافقتنامه با دستگاه‌هاي دولتي، دانشگاه‌ها، سازمان‌هاي مردم نهاد و تشکل‌ها داشته است که اين فعاليت‌ها در راستاي موضوعات مختلفي ذيل سياست‌هاي اسناد بالادستي و تکاليفمان انجام شده و از جمله موضوعات مورد توجهمان در اين همکاري‌ها بحث خانواده و ازدواج بوده است.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar