انواع روش پوست گرفتن آناناس

بيتوته/ آناناس ميوه اي است که معمولا افراد با پوست کندن آن مشکل دارند ولي پوست گرفتن آناناس اگر با شيوه هاي درست انجام شود خيلي راحت است.
انتخاب آناناس
موقع خريد، آناناسي را انتخاب کنيد که پوستي سفت، طلايي مايل به قهوهاي (زياد سبز نباشد) با برگهاي سبز و نرم . آناناس رسيده بوي آناناس تازه و خيلي زياد را دارد.
روش اول پوست کندن آناناس به صورت ساده
براي پوست کندن آناناس از يک چاقوي بلند استفاده کنيد. از تقريباً 1 سانتي از بالا و پايين آناناس را ببريد. چنانچه دوست داشته باشيد ميتوانيد برگهاي آناناس را براي تزيين نگه داريد.
آناناس را به صورت ايستاده بگذاريد. به چشم هاي قهوهاي تيره اطراف لبه آناناس دقت کنيد. اينها از طول آناناس مي گذرند و مزه خيلي بدي دارند.
چاقوي خود را بالاي ميوه درست پشت يکي از چشمها بگذاريد. چشمها به صورت ستوني به طرف پايين آناناس حرکت ميکنند. تا قسمت پايين ميوه ببريد و در اين هنگام قدري چاقوي خود را به بالا و پايين بچرخانيد تا از شکل منحني آناناس عبور کند. نزديک چشم هاي آناناس مکث کنيد تا ميوه را زياد اصراف نکنيد. نخستين برشي که به وجود آورديد پهنتر از برشهاي بعدي خواهد بود. به رديفهاي چشم در هر طرف برش دقت کنيد.
با برش دادن از بالا به پايين در امتداد هر رديف چشم، بقيه پوست آناناس را نيز بکنيد. چاقوي شما بايد تقريباً با زاويه 45 درجه پشت چشم باشد. تلاش نکنيد خيلي زياد از پوست آناناس را يک دفعه بکنيد زيرا مقدار زيادي از ميوه را با پوست خواهيد برد.
بعد از گرفتن پوست کامل آناناس به هر شکل که دوست داريد آن را خرد کنيد. مي توانيد بعد از اينکه پوست آناناس را به طور کامل گرفتيد، ميوه را دوباره ببينيد که چشم يا پوست اضافي باقي نمانده باشد.
چنانچه ميخواهيد آناناس را به شکل حلقهاي برش دهيد، هسته آن را با هستهگير آناناس برداشته و به اندازه دلخواه برش بزنيد. در صورتيکه هسته گير آناناس در دسترس نداريد شيوه ديگر اين است که آناناس را به شکل حلقهاي برش داده و با چاقو هسته را از هر حلقه جدا کنيد.
روش دوم برش آناناس به صورت قايقي
در اين برش بعد از شستن و خشک کردن آناناس، آن را در طول به چهار قسمت مساوي تقسيم کنيد. آنگاه با جدا کردن هسته سفت آن، برش شتري در آناناس بزنيد و گوشت آن را از پوستش جدا کنيد. آناناس را به قطعات کوچک تقسيم کنيد و ميل کنيد.
اين شيوه برش آناناس بيشتر هنگامي که در سفر هستيد و امکان خرد کردن آناناس را نداريد و يا براي سرو ميوه در مهمانيهاي باغ استفاده مي شود.
روش سوم برش اريب آناناس
براي داشتن آناناس اريب اول مثل مراحل پوست کندن آناناس، سر و ته آن را جدا کنيد و آناناس را بهصورت ايستاده روي تخته کار بگذاريد. شروع به پوست کندن آناناس مثل شيوه قبل کنيد؛ ولي در اين شيوه فقط پوست روي آناناس را به ضخامت نيم سانتيمتر بکنيد.
وقتي پوست کندن تمام شد، خار يا چشمهاي آناناس را روي آن مي بينيد. در ادامه با استفاده از يک چاقوي کوچکتر چشمهاي آناناس را بهصورت اريب ببريد. يک چشم را از بالا در نظر بگيريد آن را جدا کنيد و برش را تا چشم بعدي که قدري جلوتر است، ادامه دهيد. اين کار را تا رسيدن به ته آناناس انجام دهيد. آنگاه به بريدن چشمهاي ديگر در امتداد برش اريب قبلي انجام دهيد.
در اين شيوه در آخر گوشت کمتري از آناناس هدر ميرود و آناناسي به ظاهري متفاوت خواهيد داشت. اين شيوه از پوست کندن آناناس براي وقتي که قصد حلقهحلقه کردن آن را داريد بسيار مناسب است.
روش چهارم برش آناناس به صورت حلقه اي
پس از اينکه سر و ته آناناس را زديد. آناناس را به صورت حلقه حلقه ببريد و بعد به راحتي پوست آن را جدا کنيد. و هسته آناناس را هم با نوک چاقو جدا کنيد.