کلیدهای ازدواج در دوران سالمندی

خراسان/ وقتي پابهسن ميگذاريم، ازدست دادن شريک زندگي از بحرانهايي است که بهناچار تجربهاش ميکنيم. بعضي از سالمندان ترجيح ميدهند ادامه مسير زندگي را تنهايي طي کنند و بعضيهاي ديگر انتخابشان، ازدواج مجدد است. اگر جزو گروه دوم هستيد، پيشنهادهايي برايتان داريم تا قرار آشنايي بهتري داشتهباشيد.
افراد 50ساله و بالاتر، معمولا شور و هيجان کمتري دارند و همين موضوع کمک ميکند بهتر تصميم بگيرند. با اينحال و بهرغم اين واقعيت که قلبتان ميگويد: «اين هماني است که ميخواستم»، لازم است درباره مسائل کليدي با طرف مقابل صحبت کنيد؛ موضوعاتي مثل وضعيت مالي، سابقه رابطه و هدف از ازدواج.
بالاتر گفتيم که نداي قلب براي تصميم درست کافي نيست و به صحبت کردن بيشتر نياز داريد، اما برعکس اين موضوع معمولا صادق نيست. اگر در برخورد اول احساس خوبي به طرف مقابل نداريد، به اين تشخيص غريزي اعتماد کنيد.
هر دو نفر شما تجربه مفصلي از زندگي داريد و بايد بتوانيد به تجربه يکديگر احترام بگذاريد. براي مثال اگر طرف مقابل به شما ميگويد که سالها معلمي کردن شما صرفا وقتتان را تلف کرده و بهتر بوده که از همان اول سراغ تجارت ميرفتيد، معنياش اين است که او فرد مناسبي براي شما نيست چون تجربه شما را درک نميکند.
شما در اين سن بيش از هر چيز به کسي نياز داريد که وجوه تشابه زيادي با شما داشتهباشد. احتمال تغيير رويه دادن و اصلاح کردن عادتهاي رفتاري به ويژه در سنين بالا بسيار کم است؛ پس بهتر است دنبال فردي باشيد که خلقوخو و منشي مشابه با شما داشتهباشد.
منبع: aarp.org
نويسنده : الهه توانا | روزنامه نگار