نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
  2. برگزیده
دخترونه زنونه

بیکارم و 7 سال است داروی ضدافسردگی مصرف می‌کنم

منبع
خراسان
بروزرسانی
بیکارم و 7 سال است داروی ضدافسردگی مصرف می‌کنم

خراسان/ تقریبا از 7 سال پیش و بعد از مراجعه به یک روان‌پزشک با تجویز او، داروی ضد افسردگی مصرف می‌کنم. الان هم در آستانه 27 سالگی، شرایط خوبی ندارم. استرس زیادی دارم و همین باعث شده تا نتوانم سر کار بروم. راهنمایی‌ام کنید.

پاسخ
مخاطب گرامی، مصرف داروی ضد افسردگی برای افرادی تجویز می‌شود که دچار افسردگی متوسط یا شدید هستند و معمولا همراه استفاده از دارو، روان‌درمانی هم تجویز می شود. همان‌طور که ملاحظه می‌کنید حدود 7 سال از شروع مصرف داروی ضد افسردگی در شما می‌گذرد ولی مشکل، هنوز ادامه دارد و مصرف دارو به تنهایی فقط علایم را تا حدی کاهش داده اما درمان کامل اتفاق نیفتاده است بنابراین نیاز به مداخله روان‌شناختی دارید.
 ریشه افسردگی‌تان چیست؟
به نظر می‌رسد یکی از مسائلی که باید به آن بپردازیم، انگیزه شما برای رفتن به سر کار و ارتباط با دیگران است. پی بردن به ماهیت دقیق مشکلات شما برای ما آسان نیست، به این دلیل که ریشه افسردگی شما برای ما نامعلوم است. معتقدم زمانی می‌توانید از بیکاری رها شوید که افسردگی‌تان برطرف شده باشد. در ادامه راهکارهایی برای مقابله با افسردگی پیشنهاد می‌شود.
 درگیر انزوای اجتماعی نشوید
به اعتقاد روان‌شناسان یکی از دلایل افسردگی، انزوای اجتماعی است. اگر جویای کار هستید، نباید در خانه محبوس باشید. از والدین یا اطرافیان‌تان بخواهید صبح ها شما را وادار کنند تا منزل را ترک کنید. این اتفاق باعث می‌شود ناخودآگاه به دنبال کار باشید. فراموش نکنید شما یا باید مشغول به کار باشید یا جویای کار. همچنین این کار باعث می‌شود به جمع دوستانتان بپیوندید و از تنهایی و افسردگی خلاص شوید.
 با افراد موفق معاشرت کنید
آیا اطراف شما افرادی هستند که مدام از ناامیدی حرف می‌زنند و بذر یاس را در وجود شما می‌کارند؟ راهنمای شما و مشاوران شما چه کسانی هستند؟ آیا دوستان شما، خودشان افراد موفقی هستند یا خیر؟ شروع برخی فعالیت‌های جدید باعث می‌شود تا با افراد تازه ای آشنا شوید. زندگی کردن و معاشرت با افراد شاد و موفق، این احساس را به شما منتقل می کند و روحیه شما را تغییر می دهد.
 کاری کنید تا حال‌تان بهتر شود
به فعالیت هایی بپردازید که باعث می‌شود هنگام انجام آن‌ها، احساس خوبی داشته باشید. به یاد بیاورید قبلا چه فعالیت‌هایی انجام می‌دادید که از آن لذت می‌بردید؟ الان هم می‌توانید آن‌ها را از سر بگیرید. به طور مثال اگر احساس می‌کنید گوش‌دادن به موسیقی، رفتن به مهمانی، خوردن یک غذا یا تماشای یک برنامه تلویزیونی برای‌تان لذت بخش است، آن را تکرار کنید تا حال‌تان بهتر شود.
نویسنده : دکتر رضا یعقوبی | روان‌شناس بالینی

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره