بدشانسم و یک خواستگار درست و حسابی ندارم

خراسان/ 25 ساله شدم و در این سالها، هنوز یک خواستگار درست و حسابی به خانه ما نیامده است. از 20 سالگی تصمیم به ازدواج داشتم، ولی وقتی هنوز حتی یک پسر هم در بین خواستگارهایم که تعدادشان کم هم نبوده، پیدا نشده که به او علاقهمند شوم و معیارهای مدنظر من را داشته باشد، باید چه کنم؟ خیلی بدشانسم که این اتفاق برایم افتاده است، چون سخت گیر هم نیستم. خانوادهام دارند اذیت میشوند چون سنم دارد برای ازدواج بالا می رود. راهنماییام کنید.
پاسخ مشاور
مخاطب گرامی، برای تشکیل زندگی مشترک باید نکات و ملاحظات زیادی را مدنظر قرار دهید تا در آینده با مشکلات کمتری مواجه شوید. شما به قول خودتان در این سالها، خواستگارهای زیادی داشتهاید بنابراین گفتن این که من خیلی بدشانسم که تا حالا خواستگار درست و حسابی نداشتم، فقط روان شما را آزرده خواهد کرد به خصوص که خواستگار درست و حسابی از نظر شما، باید تعریف شود تا ببینیم منظورتان دقیقا چیست. با این حال، چند توصیه به شما می کنم.
صبور باشید و معیارهایتان را اولویتبندی کنید
ازدواج موضوعی زمان بر است. باید کمی صبور باشید و خواستهها و معیارهایتان را اولویتبندی کنید. اگر از دید اطرافیانتان و یک مشاور، خواستههای منطقی و معیارهایی اصولی برای انتخاب همسر دارید، مطمئن باشید سرانجام به نتیجه مطلوب خواهید رسید و یک عمر زندگی شیرین را با انتخاب خودتان خواهید ساخت. در این بین، اگر خواستهها و معیارهایتان غیرمنطقی باشد، هم زمان را از دست میدهید و هم فرصتها را. بنابراین باید به این موضوع توجه کنید تا در آینده به دلیل تصمیم گیری اشتباه، حسرت نخورید.
رویکردتان در جلسه اول و دوم خواستگاری متفاوت باشد
توصیه میکنم در درجه اول و درخصوص معیارها و خواستههایتان، با یک فرد دارای تجربه زندگی موفق و عاقل و چه بهتر با یک مشاور ازدواج مشورت و در صورت تایید روی آنها پافشاری کنید و نگران نباشید، زیرا اطرافیانتان در نهایت به تصمیم شما و انتخابتان احترام خواهند گذاشت. همچنین در جلسات گفتوگو، جلسه اول را به صحبت درباره معرفی یکدیگر مثل شرح زندگی ، شرایط کاری، وضعیت خدمت و تحصیلات و دانشگاه و معرفی خانواده و بیان دغدغهها اختصاص دهید. در واقع در این جلسه، به دنبال بررسی آمادگیهایی مثل هویت یافتگی فرد و میزان استقلال او برای شروع زندگی باشید. پس از آن در صورت خوشایند بودن خواستگار برای ازدواج، در جلسات بعدی به بیان اهداف کاری و تحصیلی، خطوط قرمز و حساسیتها و ارزشها و مسائل مالی مشغول شوید. در جلسات دوم به بعد شما به دنبال هماهنگی بین خودتان و خواستگارتان باشید.
بررسی خواستگار را با کمک خانواده انجام دهید
قرار نیست شما به تنهایی بار تجزیه و تحلیل خواستگارتان را به عهده بگیرید بلکه قسمتی از آن برعهده شما و بر اساس شرایط دلخواهتان است و بقیه، باید نتیجه تحقیقات خانواده از شرایط کار و خانواده طرف مقابل باشد.
نویسنده : صدیقه معدنی| کارشناس ارشد روانشناسی