چگونه هر روز چیز جدیدی یاد بگیریم؟

خراسان/ اگر هر روز چیز جدیدی یاد بگیریم، زندگی برای ما خستهکننده نخواهد بود. امکانات و فرصتهای زیادی برای یادگیری وجود دارند مانند کتابها، پادکستها، سخنرانیها و برنامههای آموزشی، ولی اگر ذهنیت درستی نداشته باشیم و پذیرای اطلاعات و مهارتهای جدید نباشیم، نمیتوانیم از این منابع استفاده کنیم. در ادامه، درباره روشهای پرورش عادت یادگیری در خود خواهیم گفت.
یادگیری مهارت تندخوانی| هرچه اطلاعات بیشتری را دریافت کنید، احتمال یادگیری چیزهای جدید افزایش مییابد. سرعت مطالعه معمولی چیزی حدود ۲۵۰ کلمه در دقیقه است، ولی با تندخوانی میتوانید این سرعت را به ۴۰۰ تا ۷۰۰ کلمه در دقیقه افزایش دهید.
درسگرفتن از اشتباهات| اشتباه بخشی از فرایند یادگیری است. باید به هر اشتباهی که مرتکب میشوید، به چشم فرصتی برای گسترش دانش خود نگاه کنید. وقتی مرتکب اشتباهی میشوید، آن را بپذیرید و بررسی کنید که چرا انتخابهایی کردهاید که منجر به آن اشتباه شدهاند. سپس سعی کنید بفهمید که چه اتفاقی رخ داده است و چه بخشیهایی را باید بهبود دهید.
کنجکاویکردن| «چرا؟» پرسش موردعلاقه هر کودکی است. این حس درونی و ذاتی کنجکاوی است که موجب شده در کودکی یادگیری، رشد و درک دنیای اطراف خود را شروع کنید. در بزرگسالی نیز باید کنجکاو باشید تا بتوانید از امکانات و فرصتهای موجود برای یادگیری استفاده کنید. با پرورش عادت سوال کردن میتوانید دوباره به همان کودک کنجکاو تبدیل شوید.
برنامهریزی برای یادگیری| زندگی پر از مشغله است، بنابراین باید زمانی را برای یادگیری چیزهای جدید درنظر بگیرید. مثلا در طول مسیر به پادکست گوش دهید، در زمان استراحت در محل کار ۱۰ دقیقه از وقت خود را صرف خواندن یک مقاله کنید یا هر شب ۳۰ دقیقه در یک دوره آموزشی آنلاین شرکت کنید.
همنشینی با افراد مشتاق یادگیری| همنشینی با افرادی که دنبال کسب دانشاند، شما را تشویق میکند که برای رسیدن به اهداف خود در یادگیری چالشها را پشتسر بگذارید. تعامل با افرادی که دیدگاهها و تجربیاتی متفاوت با شما دارند سبب انعطافپذیری جهانبینی شما میشود. درنتیجه میتوانید به یافتن راههایی جدید برای اکتشاف در دانش ادامه دهید.
برای نوشتن این مطلب از «چطور» کمک گرفته شدهاست