ترفندهای استفاده از فناوری در کلاس درس

خراسان/ با گذر زمان و پیشرفت فناوری، همه چیز تغییر کرده است؛ حتی شیوه آموزش در مدرسهها. پیداکردن روشهای خلاقانه برای استفاده از فناوری در کلاس درس میتواند کار یک معلم را آسانتر کند. همچنین کمک میکند سطح شور و هیجان دانشآموز و تعامل آنها با درس افزایش یابد. در این مطلب که از وب سایت تجربه نگاری معلمان «مدرسه رسا» برگرفته شده، روشهای کاربردی استفاده از فناوری در آموزش را به طور خلاصه توضیح میدهیم.
آموزش از طریق بازی استفاده از فناوری برای آموزش از طریق بازی در کلاس شما میتواند برای رسیدن به این هدف مفید باشد. نرمافزار آموزشی یک ابزار تدریس عالی است و آموزش از طریق بازی هم میتواند به سادگیِ ایجاد یک مسابقه جستوجوی مجازی با ارائه فهرستی از سوالها به دانشآموزان باشد.
گردشهای علمی دیجیتال یک ابزار مفید، مقرون بهصرفه و در حال محبوب شدن برای معلمانی که به دنبال راههای جدید برای استفاده از فناوری در کلاس درس هستند، رفتن به سفرهای علمی دیجیتال است. گوگل استریت ویو (نمای خیابان گوگل) و سایر برنامههای مشابه آن، به شما این امکان را میدهد که به طور مجازی پارکها، جنگلها و حتی نقاط دیدنی بومی و خارجی را با آسایش از درون کلاس خود بگردید.
تلفیق شبکههای اجتماعی با کلاس درس هم اکنون دانشآموزان بخشی از وقت خود را صرف شبکههای اجتماعی میکنند. بنابراین تلفیق استفاده از آن در کلاس درس از جمله خلاقانهترین روشها برای استفاده از فناوری در کلاس از طریق ارتباط دانشآموزان با یکدیگر، با برنامه درسی و منابع کلاسی است. در یک شبکه اجتماعی مجاز، یک گروه مخصوص کلاس خود بسازید و در آن موضوعات بحث را ارسال کنید یا هشتگهای خاص ایجاد کنید تا دانشآموزان بتوانند از آنها برای بحث درباره درسها یا سوال کردن استفاده کنند.
گرفتن بازخورد از دانشآموزان آزمون واقعی هر کلاسی این است که بفهمیم تا چه اندازه به دانشآموزان کمک میکند مطالب را یاد بگیرند. همچنین دریافت بازخورد از دانشآموزان بسیار مهم است. از نظرسنجیهای آنلاین برای به دست آوردن نظرات آنها درباره درسها و پرداختن به سوالات یا مسائل دیگر استفاده کنید.
تولید محتوای دیجیتال تولید محتوای مربوط به چیزهایی که دانشآموزان در حال یاد گرفتن آنها هستند، راهی عالی برای نمایش استعدادهای خلاقانه فردی آنها و همچنین مشخص کردن میزان یادگیری است. همانند هر پروژه دیگری، فرایند تولید محتوا زمانی موثرتر است که دانشآموزان بتوانند پروژه خود را به روشهایی که تواناییهای شخصی و سبک یادگیری آنهاست، ارائه دهند.
تقویم کلاسی یک تقویم آنلاین مشترک برای کلاس خود به منظور ارسال نکات و اطلاعات مهم تهیه کنید. رویدادهای کلاسی و تکالیف مشخص شده برای زمان مقرر را در مکانی که هم برای معلمان، هم والدین و هم دانشآموزان در دسترس باشد، ارسال کنید.
نقد و بررسی صفحات وب میتوان تقریبا هر چیزی را در اینترنت پیدا کرد، اما بسیاری از اطلاعات قابل اعتماد و از منابع معتبر نیستند. با صحبت درباره استانداردهایی که منبع خوب میسازند و دادن سواد دیجیتالی به دانشآموزان خود، آنها را در تجزیه و تشخیص منابع قابل اعتماد از منابع و صفحات غیرقابل اعتماد، توانمند کنید.
درسها و ارائههای ویدئویی یا چند رسانهای با استفاده از جلوههای بصری، عکس، ویدئو و... در زمان ارائه درس، انجام دادن تکلیف را برای دانشآموزان دلچسب و تبدیل به زندگی واقعی کنید.