نماد آخرین خبر

هشدار کارشناسان درباره خطرات مصرف چای کیسه ای

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی
هشدار کارشناسان درباره خطرات مصرف چای کیسه ای

آخرین خبر/ به نقل از دیلی میل، کارشناسان هشدار دادند که میکروپلاستیک‌های موجود در چای کیسه‌ای با مشکلات سلامتی مرتبط هستند و خطر ابتلا به سرطان و ناباروری را افزایش می‌دهند. پس از مطالعات، نتیجه نشان داد که چای کیسه‌ای می‌تواند میلیاردها ذره را در بدن آزاد کند.


کارشناسان هشدار داده اند که میکروپلاستیک موجود در چای کیسه ای می تواند با مجموعه ای از بیماری های جدی، مشکلات باروری و افزایش خطر ابتلا به  سرطان های متعدد مرتبط باشد. 

نگرانی پس از آن مطرح شد که یک مطالعه جدید نشان داد ذرات سمی میکروسکوپی توسط کیسه های چای در آب داغ غوطه ور می شوند


میکروپلاستیک‌ها که در طیف وسیعی از اقلام روزمره از جمله ظروف غذا و قابلمه‌ها نیز یافت می‌شوند، می‌توانند به غذا و نوشیدنی و حتی هوایی که ما تنفس می‌کنیم نفوذ کنند

سپس آنها راه خود را به اعماق بدن می‌یابند - و آزمایش‌ها نشان می‌دهند سطوح بالای میکروپلاستیک در شیر مادر، بزاق، مدفوع و خون انسان وجود دارد. 

اخیراً، کارشناسان دانشگاه کالیفرنیا  سانفرانسیسکو دریافتند که ذرات پلاستیک میکروسکوپی موجود در هوا می‌توانند مقصر افزایش موج ابتلا به سرطان روده بزرگ در جوانان باشند.

محققان داده‌های 3000 مورد را بررسی کردند و دریافتند پس از استنشاق می‌توانند از طریق ریه‌ها وارد خون شده و در طول زمان در اندام‌ها تجمع کنند

آنها به چندین مطالعه اشاره کردند که نشان می دهد قرار گرفتن در معرض میکروپلاستیک می تواند خطرات تغییرات ساختاری روده بزرگ را افزایش دهد

یک مطالعه چینی در سال 2022 نشان داد که موش‌های آزمایشگاهی که به طور مزمن در معرض میکروپلاستیک‌ها قرار می‌گرفتند، «اختلالات قابل توجه روده بزرگ» مانند آسیب به دیواره‌های روده بزرگ داشتند.

کارشناسان می گویند می توانید با جایگزین کردن پلاستیک های خانه خود با مواد طبیعی، فلز و شیشه، قرار گرفتن در معرض میکروپلاستیک ها را کاهش دهید

مطالعه دیگری که در همان سال منتشر شد نشان داد که قرار گرفتن در معرض میکروپلاستیک باعث می شود روده بزرگ مخاط کمتری تولید کند که یک لایه محافظ در اطراف روده بزرگ تشکیل می دهد.

در همین حال، تحقیقات دیگری که در اوایل سال جاری منتشر شد، نشان داد که  سلول‌های سرطانی در روده پس از تماس با میکروپلاستیک‌ها با سرعتی سریع گسترش می‌یابند.
یک بررسی علمی که در ماه اکتبرنشان داد که «میکروپلاستیک‌ها باعث تکثیر کنترل‌نشده سلولی می‌شوند و در نتیجه رشد بافت‌ها منجر به سرطان‌های مختلفی می‌شود که بر ریه‌ها، خون، سینه‌ها، پروستات و تخمدان‌ها تأثیر می‌گذارد

کارشناسان همچنین زنگ هشداری را در مورد پتانسیل بین میکروپلاستیک ها و سلامت باروری به صدا درآورده اند 

دانشمندان در ماه ژوئن هشدار دادند که ذرات ریز پلاستیکی را در اسپرم مردان پیدا کردند

این پلاستیک نوع خاصی بود که در لوله‌های لوله‌کشی استفاده می‌شد، با آزمایش‌ها نشان داد که اسپرم در معرض پلاستیک، تحرک کمتری دارد و بنابراین توانایی کمتری برای بارور کردن تخمک‌ها دارد

تیم چینی پیشنهاد کرد که این ممکن است میکروپلاستیک ها را با کاهش جهانی مشاهده شده در نرخ باروری مرتبط کند  

این در حالی است که دانشمندان هشدار دادند که یک چای کیسه ای می تواند میلیاردها میکروپلاستیک خطرناک را در بدن شما آزاد کند 

با این حال، آنها دریافتند که برخی حتی می توانند وارد هسته سلول شوند - بخشی از سلول که مواد ژنتیکی را در خود جای داده است

محققان گفتند: پیامدهای بالقوه میکرو/نانوپلاستیک های زیست محیطی نگران کننده است. 

فراتر از قرار گرفتن در معرض محیطی، منابع دیگری مانند بسته بندی مواد غذایی، از جمله چای کیسه ای گیاهی، نیز ممکن است قابل توجه باشند

مطالعات قبلی نشان داده است که بسته بندی مواد غذایی منبع اصلی میکروپلاستیک است

با این حال، تا کنون، تحقیقات کمی در مورد تعداد این پلاستیک‌هایی که از کیسه‌های چای مصرف می‌کنیم، انجام شده است

دانشمندان در مطالعه جدید خود میکروپلاستیک های آزاد شده از سه نوع چای کیسه ای محبوب را بررسی کردند که به راحتی می توان آنها را به صورت آنلاین یا در سوپرمارکت های محلی خریداری کرد

این تیم دریافت که در هر سه نوع، مقادیر عظیمی از ذرات در اندازه نانو در آب رها شد.

کیسه های چای پلی پروپیلن با انتشار حدود 1.2 میلیارد ذره در هر میلی لیتر، با اندازه متوسط ​​136.7 نانومتر، بدترین متخلف بودند.

در همین حال، کیسه های چای نایلونی 8.18 میلیون ذره در هر میلی لیتر با اندازه متوسط ​​13.8.4 نانومتر منتشر کردند.

سپس، محققان میکروپلاستیک ها را قبل از قرار دادن آنها در معرض انواع مختلف سلول های روده انسان رنگ آمیزی کردند

آنها دریافتند که سلول های روده ای که مخاط تولید می کنند بیشترین جذب پلاستیک را دارند. انسان می تواند از طریق مصرف مواد غذایی، آب آشامیدنی و از طریق هوا در معرض ذرات پلاستیکی قرار گیرد.

با این حال، سطح قرار گرفتن انسان، در معرض غلظت‌هایی که باعث ایجاد یک اثر سمی می‌شوند و مکانیسم‌های زمینه‌ای که میکروپلاستیک‌ها از طریق آن آسیب می‌رسانند، هنوز به اندازه کافی برای ارزیابی کامل خطرات برای انسان کشف نشده است

 ماریا وستربوس، یکی از بنیانگذاران شورای سلامت پلاستیک، در مورد یافته های جدید،  می‌گوید: «بارها و بارها دانشمندان در حال جدا کردن پوشش روی پوشش پلاستیکی بر روی سلامت انسان هستند. دیگر نمی توان شک کرد

جامعه بین‌المللی تنها چند ماه تا مذاکرات نهایی پیمان جهانی پلاستیک فاصله دارد و با این حال سیاست‌گذاران به غول‌های پتروشیمی تسلیم می‌شوند

جامعه جهانی دیگر نمی تواند وقت خود را تلف کند، آنها باید بالاخره یک بار برای همیشه به علم گوش دهند

بر اساس تحقیقات کیسه‌ای چای، محققان خواستار تحقیقات فوری در مورد اثرات میکروپلاستیک‌ها بر بدن انسان هستند

آنها افزودند: «یافته‌های ما به مجموعه‌ای از شواهد در مورد ماهیت فراگیر آلودگی پلاستیکی و پیامدهای بالقوه آن برای سلامت انسان کمک می‌کند

از آنجایی که استفاده از پلاستیک در بسته بندی مواد غذایی همچنان در حال افزایش است، تحقیقات برای اطمینان از ایمنی مواد غذایی باید افزایش یابد تا نگرانی مصرف کنندگان از آلودگی را برطرف سازد.

مترجم خبرنگار: فهیمه موذن 

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره