نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
سلامت

بالاخره سفیده خوب است یا زرده تخم‌مرغ؟!

منبع
خراسان
بروزرسانی
 بالاخره سفیده خوب است یا زرده تخم‌مرغ؟!

خراسان/پزشکان و متخصصان درباره‌ اثرات مصرف تخم‌مرغ بر سلامتی اختلاف نظر دارند. برخی تخم‌مرغ را منبع خوبی از پروتئین و مواد مغذی می‌دانند، در حالی که برخی دیگر نگران کلسترول بالای آن هستند.
مطالعه‌ای جدید از دانشگاه ژجیانگ در چین نشان می‌دهد که خوردن تخم‌مرغ کامل ممکن است خطر مرگ زودرس را افزایش دهد، در حالی که سفیده تخم‌مرغ یا جایگزین‌های تخم‌مرغ ممکن است به طول عمر افراد کمک کند.محققان دریافتند به طور خاص، به ازای هر نصف تخم‌مرغ کامل اضافی که در روز مصرف می‌شود، خطر مرگ ۷ درصد افزایش می‌یابد. همچنین به ازای هر ۳۰۰ میلی‌گرم کلسترول اضافی که روزانه مصرف می‌شود (که تقریباً معادل مقدار موجود در ۱.۵ تخم‌مرغ کامل است)، خطر مرگ ۱۹ درصد افزایش می‌یابد. طبق این مطالعه جایگزینی نیم تخم‌مرغ کامل با مقدار معادل سفیده تخم‌مرغ یا جایگزین‌ها با کاهش ۳ درصدی خطر مرگ ناشی از بیماری قلبی مرتبط است. این نشان می‌دهد که کاهش مصرف تخم‌مرغ کامل و کلسترول در حین انتخاب سفیده تخم‌مرغ یا منابع پروتئین گیاهی می‌تواند به بهبود سلامت قلب و طول عمر به طور کلی کمک کند. این تحقیق همچنین تاکید می‌کند که برای فهم کامل اثرات طولانی‌مدت مصرف تخم‌مرغ، تحقیقات بیشتری مورد نیاز است، اما برای کسانی که نگران سلامت قلب خود هستند، محدود کردن مصرف کلسترول انتخاب هوشمندانه‌ای خواهد بود. 

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره