نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
سلامت

کاهش کلسترول با مصرف جایگزین‌های گیاهی

منبع
مهر
بروزرسانی
کاهش کلسترول با مصرف جایگزین‌های گیاهی

مهر/شواهد اخیر نشان می دهد که هر جایگزین گوشت گیاهی ممکن است در مورد سلامت قلبی متابولیک بهتر از گوشت قرمز باشد.

 به نقل از مدیکال نیوز تودی، داده‌های یک بررسی سیستماتیک و متاآنالیز نشان می‌دهد که استفاده کوتاه مدت از جایگزین‌های گوشت گیاهی ممکن است به کاهش کلسترول بد، کلسترول کل و وزن کمک کند.

جایگزین‌های گوشت گیاهی از جنبه‌های گوشت تقلید می‌کنند اما از گیاهان تولید می‌شوند.

یافته‌ها نشان می‌دهد که جایگزین کردن گوشت با جایگزین‌های گوشت گیاهی به مدت ۸ هفته یا کمتر ممکن است به کاهش کلسترول کل تا حدود ۶ درصد و کلسترول بد (LDL)، تا حدود ۱۲ درصد در بزرگسالان بدون بیماری قلبی عروقی کمک می‌کند.

محققان به این نتیجه رسیدند که استفاده از جایگزین‌های گوشتی گیاهی ممکن است به افراد در گذار به رژیم‌های غذایی گیاهی کمک کند، اما محققان باید مطالعات طولانی‌مدتی را برای بررسی واقعی اثرات قلبی متابولیک جایگزین‌های گوشت گیاهی انجام دهند.

داده‌های اخیر نشان می‌دهد که مصرف بیشتر پروتئین گیاهی و مصرف کمتر پروتئین حیوانی می‌تواند به کاهش خطر بیماری‌های قلبی عروقی و بیماری عروق کرونر قلب کمک کند.

بررسی فعلی اشاره می‌کند که اخیراً به دلایل بهداشتی و زیست‌محیطی علاقه به خوردن گوشت کمتر و روی آوردن به غذاهای گیاهی بیشتر شده است.

جایگزین‌های گوشتی گیاهی ارزش غذایی متفاوتی دارند. بسیاری از آنها غذاهای فوق فرآوری شده در نظر گرفته می‌شوند.

تجزیه و تحلیل‌های که فقط به جایگزین‌های مبتنی بر مایکوپروتئین که از قارچ‌ها مشتق می‌شوند، نشان داد که به نظر می‌رسد غذاهای مبتنی بر مایکوپروتئین به طور قابل توجهی به کاهش کلسترول کل و کلسترول LDL کمک می‌کنند.

محققان خاطرنشان می‌کنند که محصولات مایکوپروتئینی نسبت به سایر جایگزین‌های گوشت گیاهی تمایل به داشتن سطوح بالاتر فیبر، چربی اشباع کمتر و چربی غیراشباع بالاتری دارند.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره