نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
سلامت

رتبه عجیب «نان باگت» در بین بدترین نان‌ها!

منبع
خراسان
بروزرسانی
رتبه عجیب «نان باگت» در بین بدترین نان‌ها!

خراسان/نان در بسیاری از کشورها یکی از پرفروش‌ترین محصولات در سبد غذایی است. در آخرین تحقیقی که اتحادیه مصرف‌کنندگان فرانسه منتشر و در آن میزان نمک و فیبر انواع نان‌ها را اندازه‌گیری کرده است، نان‌های کامل به لحاظ کیفیت در صدر رتبه‌بندی قرار دارند؛ اما نان‌های باگت تهیه شده با آرد سفید در انتهای این جدول هستند. طبق این آزمایش‎ها، میزان نمک یک نصف باگت تهیه‌شده از آرد سفید بیشتر از نمک موجود در بسیاری از بسته‌های چیپس است. توصیه آن ها این است که ترجیحا نان‌های کامل و آرد‌های ارگانیک را انتخاب کنید، زیرا این محصولات کیفیت تغذیه‌ای بهتری دارند و میزان باقی‌مانده سموم دفع آفات در آن ها کمتر است. همچنین گفته می‌شود در مرحله اول، ظاهر نان یک نشانه خوب از کیفیت آن است: نان باکیفیت دارای پوسته‌ای طلایی‌رنگ است، نه بیش از حد روشن و نه خیلی تیره، و سطح آن کمی نامنظم است که نشان‌دهنده یک فرایند تخمیر سنتی و موفق است. لمس نان نیز مهم است؛ پوسته باید ترد و کمی مقاوم باشد و زیر انگشتان احساس شود. بوی نان نیز یکی از عوامل کلیدی بعدی است؛ نان خوب باید عطر خوشایند غلات و تخمیر داشته باشد که نشان‌دهنده استفاده از خمیرمایه طبیعی و باکیفیت است. در مقابل، بوی بی‌روح یا مصنوعی می‌تواند نشان‌دهنده نانی با کیفیت پایین باشد که اغلب با افزودنی‌ها یا فرایند‌های صنعتی تهیه شده است.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره