بدن ۲هفته بعد از شکر نخوردن...!

خراسان/خوردن دسر بعد از غذا وسوسهانگیز است اما آیا به تاثیر آن بر بدنتان هم فکر کردهاید؟ اگر به فکر کنار گذاشتن شکر هستید و مطمئن نیستید که واقعا ارزشش را دارد یا خیر، باید بدانید که این کار حتی به مدت دو هفته هم مزیتهای قابلتوجهی برای سلامت کلی بدن دارد و به طیفی گسترده از فواید، از افزایش سطح انرژی گرفته تا اثر مثبت روی پوست، منتهی خواهد شد.
چه تاثیری دارد؟
تغییرات ظاهری| حذف قند به مدت دو هفته به صورت حالت طبیعی میبخشد، پف آن را از بین میبرد و گردی آن را به حالت طبیعی خود بازمیگرداند. پف دور چشمها را نیز از بین میبرد. اما اگر هدفتان کاهش وزن است، بدانید که حذف شکر نتایجی معجزهآسا دارد. خبر خوب برای افرادی که با آکنه و لکههای قرمز روی صورت دستوپنجه نرم میکنند، این است که حذف دو هفتهای شکر باعث بهتر شدن و شفافیت پوست میشود. مصرف بیش از حد شکر بر سلامت کلی تاثیر میگذارد و با فشار خون بالا، ایجاد التهاب و سلامت ضعیف مرتبط است. نوشیدنیهای شیرین هم به افزایش وزن و چاقی منجر میشوند.
پوسیدگی کمتر دندانها| شکر افزودنی باکتریهای مضر در دهان را تغذیه میکند و پوسیدگی دندان و بیماری لثه را سبب میشود. پیری زودرس و رفتارهای اعتیادآور هم از دیگر مشکلات مربوط به مصرف شکر زیاد است.
پایدار ماندن سطح قند خون| حذف شکر به مدت دو هفته نوسانها و بالا و پایین شدن مکرر قند خون را کاهش میدهد و به همین دلیل، سطح انرژی در طول روز پایدارتر و یکنواختتر خواهد شد. پایدار ماندن سطح قند خون بر تمرکز و توجه هم تاثیر میگذارد و حتی کیفیت خواب را بهبود میبخشد.
تاخیر سن شروع بیماری| حذف شکر نهتنها برای بزرگ سالان مفید است، بلکه برای کودکان هم زندگی سالمتری میسازد. محدود کردن شکر در سالهای نخست زندگی، خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ و فشار خون بالا را کاهش میدهد و میتواند سن شروع این بیماریها را به تاخیر بیندازد.