نماد آخرین خبر

بایدها و نبایدهای تخم‌مرغ عسلی

منبع
خراسان
بروزرسانی
بایدها و نبایدهای تخم‌مرغ عسلی

خراسان/ ما ایرانی‌ها اغلب تخم مرغ به صورت نیم‌بند (عسلی)، پخته(آب‌پز)، نیمرو و املت می‌خوریم. اما آیا خوردن تخم مرغ نیم‌بند یا نیم‌پخته برای سلامت ضرر دارد؟ تخم‌مرغ عسلی برای همه مجاز است؟

چگونه تخم مرغ را سلامت‌تر بپزیم؟
یکی از نگرانی‌های عمده درباره خوردن تخم‌مرغ نیم‌پز، خطر ابتلا به عفونت سالمونلاست، سالمونلا نوعی باکتری است که می‌تواند باعث مسمومیت غذایی شود.برای کاهش خطر، همیشه از تخم‌مرغ‌های تازه، تمیز و ترجیحا پاستوریزه (تخم مرغ پاستوریزه محصولی است که در طی حرارت دهی به تخم مرغ و حذف باکتری‌های آن تولید می‌شود) استفاده کنید. قبل از جوشاندن، پوسته آن را کاملا بشویید (اگر چه برخی نظریه کاملا مخالف این دارند) و مطمئن شوید که سفیده تخم‌مرغ کاملا پخته شده.

بهترین روش خوردن تخم مرغ کدام است؟
بین انواع روش‌های مختلف آماده سازی تخم مرغ، املت کردن و آب پز کردن، بهترین روش‌های خوردن تخم مرغ هستند. با املت کردن تخم مرغ مواد غذایی سالم دیگری همانند گوجه، اسفناج و سیر و پنیر را می‌توانید به همراه املت خود استفاده کنید که این روش میزان مصرف مواد معدنی و ویتامین‌ها را افزایش می دهد. آب‌پز کردن هم شیوه سالم دیگری برای پختن تخم مرغ‌هاست.

چه کسانی نباید تخم مرغ عسلی بخورند؟
مصرف تخم مرغ نیم‌بند یا عسلی برای زنان باردار، کودکان خردسال، سالمندان یا افرادی که سیستم ایمنی ضعیفی دارند توصیه نمی‌شود. برای این گروه‌ها، تخم مرغ کاملا پخته شده انتخاب ایمن‌تری برای جلوگیری از عفونت‌های احتمالی است.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره