1
0
581
خراسان/ در آشپزخانه شام آماده میکنید و یک پیاز برمیدارید و میبینید جوانه زده است. آیا هنوز میتوان آن را خورد؟ یا باید آن را دور انداخت؟
برخلاف سیبزمینی، پیاز و سیر جوانهزده را میتوان خورد چون هیچکدام خطر مسمومیّت ایجاد نمیکنند. ممکن است تلختر شده و بافت نرمتری پیدا کرده باشند به همین دلیل جوانه ها را جدا کنند.
کارشناسان توصیه میکنند پیاز و سیر را در محل خنک، تاریک مانند انباری (حدود ۳ تا ۱۰ درجه سانتیگراد) نگهداری کنید. آن ها را در کیسههای پلاستیکی در بسته قرار ندهید. از توری استفاده کنید تا هوا در آن جریان پیدا کند. مثل سیبزمینی همیشه اگر پیاز یا سیر نرم و فاسد شده یا کپک زده باشد آن را دور بیندازید.