3
1
3.3K
خراسان/ برخی میوهها دارای اسیدهای آلی هستند که خاصیت سفیدکنندگی دارند و به سفید شدن دندانها کمک میکنند. میوههایی که میتوانند خاصیت سفیدکنندگی داشته باشند عبارت اند از: لیموترش، لیموها، توت فرنگی، سیب و پاپایا.طبق مطالعات آب توت فرنگی به از بین بردن لکههای قهوه کمک میکند و مالیدن پوست موز و مرکبات به دندانها نیز ممکن است به سفید شدن دندانها کمک کند؛ یکی از دلایلی که دهان شویهها و سایر محصولات دندان پزشکی حاوی ترکیبات مرکبات هستند. با این حال مرکباتی مانند لیمو و لیموترش اسیدی هستند و میتوانند تأثیر منفی بر مینای دندان داشته باشند. به همین دلیل، باید به مقدار کم از آن ها استفاده شود.