
فلفل سبز؛ بازیکن خط دفاع بدن

خراسان/ مطالعات نشان میدهد مصرف فلفل سبز با کاهش سطح کلسترول بد و تریگلیسیرید خون، از گرفتگی رگها جلوگیری میکند و این ویژگی باعث میشود احتمال ابتلا به فشار خون بالا و بیماریهای قلبی به طور قابل توجهی کاهش یابد.
وجود ویتامین C و A در فلفل سبز نقش مهمی در تقویت سیستم ایمنی دارد. این دو ویتامین، بدن را دربرابر عفونتها مقاوم میسازند و همچنین به حفظ سلامت پوست، چشم و مخاطها کمک میکنند. خبرها حاکی از آن است که فلفل سبز به عنوان یک مسکن طبیعی در کاهش دردهای شدید از جمله میگرن مؤثر است و علاوه بر این، ترکیبات ضدالتهابی آن برای تسکین بواسیرهای ملتهب نیز مفید گزارش شده است. فلفل سبز با افزایش جریان خون در پوست سر، ریزش مو را کاهش میدهد؛ همچنین آنتیاکسیدانهای موجود در آن از پیری زودرس پوست جلوگیری میکنند.
با وجود فواید بیشمار، متخصصان توصیه میکنند افراد مبتلا به آلرژیهای پوستی یا مشکلات گوارشی از مصرف بیش از حد فلفل سبز بپرهیزند؛ چرا که زیادهروی در خوردن آن میتواند علایم حساسیت را تشدید کند.می توانید فلفل سبز را به شکل چاشنی، سس و تازه استفاده کنید.