نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
  2. برگزیده
سلامت

۵ خوراکی منجمد برای کنترل قند خون

منبع
خراسان
بروزرسانی
۵ خوراکی منجمد برای کنترل قند خون

خراسان/ هرچند مصرف میوه و سبزی تازه همواره در اولویت است اما مواد غذایی یخ‌زده هم چنان‎چه از کیفیت آن‎ها اطمینان داشته باشیم، بدون فایده نیستند. نشریه تخصصی «ایتینگ‌ول» در گزارشی ۱۰ خوراکی برتر منجمد و مفید برای قند خون را معرفی کرده است.

اسفناج
چون اسفناج تازه هنگام پخت به مقدار زیادی آب از دست می‌دهد، مصرف نوع منجمد آن باعث می‌شود مقدار بیشتری از آن را در هر وعده بخورید و در نتیجه مواد مغذی بیشتری دریافت کنید. یک پیمانه اسفناج پخته منجمد هشت گرم فیبر دارد، در حالی که یک پیمانه اسفناج خام کمتر از نیم گرم فیبر دارد.
انواع توت‌ها
توت‌های منجمد (بلوبری، تمشک، توت‌فرنگی، شاه‌توت و...) هنگامی که کامل می‌رسند، برداشت و سپس منجمد می‌شوند. به‌طور میانگین، هر پیمانه توت حدود سه گرم فیبر دارد و انتخابی عالی برای کنترل قند خون است.
ذرت
وقتی ذرت به‌صورت متعادل مصرف شود، چون شاخص گلیسمی پایینی دارد، باعث افزایش ناگهانی قند خون نمی‌شود. یک فنجان ذرت منجمد پخته چهار گرم فیبر دارد و همراه خوبی برای پروتئین‌های کم‌چرب به شمار می‌رود.
بروکلی
سبزی‎ها و میوه‌های یخ‌زده را معمولا در بهترین وقت رسیدن آن‌ها برداشت می‌کنند و سپس برای حفظ کیفیت و مواد مغذی در آب جوش می‌گذارند و سریع منجمد می‌کنند. بروکلی منجمد از آن رو محبوب است که از پیش خرد شده است و این، زمان آماده‌سازی آن را کاهش می‌دهد. هر پیمانه بروکلی پخته بیش از پنج گرم فیبر دارد. بروکلی همچنین حاوی ترکیب گوگردی به نام «سولفورافان» است که می‌تواند به کنترل قند خون و مقاومت به انسولین کمک کند.
ماهی
پروتئین به طور کلی روند هضم را کُند می‌کند و جذب کربوهیدرات و قند را کاهش می‌دهد. ماهی‌های یخ‌زده مانند سالمون و کاد گزینه‌های عالی‌ هستند: ۸۵ گرم سالمون پخته ۲۱ گرم پروتئین دارد و ۸۵ گرم کاد پخته حاوی ۱۷ گرم پروتئین است. این ماهی‌ها همچنین منبع چربی‌های امگا ۳ هستند.

🔹"آخرین خبر" در روبیکا
🔹"آخرین خبر" در ایتا
🔹"آخرین خبر" در بله

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره