نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
  2. برگزیده
سلامت

چرا نباید آب را در مایکروویو جوشاند؟

منبع
خراسان
بروزرسانی
چرا نباید آب را در مایکروویو جوشاند؟

خراسان/   اگر آب را در ماکروویو جوشانده باشید، متوجه این موضوع شده‌اید که با وجود جوشیدن آب، خبری از حباب‌ها نخواهد بود.وقتی آب را در ماکروویو گرم می‌کنید، نفوذ امواج الکترومغناطیسی باعث تحریک مولکول‌های آب در کل حجم می‌شود؛ بنابراین آب خیلی سریع و یکنواخت گرم می‌شود؛ درحالی‌که روی اجاق‌گاز، دیواره پایینی قابلمه داغ‌ترین قسمت ماجراست. به‌علاوه شما معمولاً مایعات را در یک ظرف به‌نسبت صاف مثل شیشه در ماکروویو گرم می‌کنید؛ بنابراین آن نقاط داغ موضعی را که به شما کمک خواهند کرد تا بر آن مانع انرژی برای ایجاد اولین فصل مشترک غلبه کنید در اختیار نخواهید داشت. با ایجاد این آشفتگی‌ها در ظرف، ذخیره عظیم انرژی پتانسیل شیمیایی در مایع فوق داغ، به‌طور خودجوش در قالب یک حباب غول‌پیکر و انفجاری آزاد می‌شود و همین موضوع باعث می‌شود که آبی که در ماکروویو گرم شده و به جوش آمده، به‌طور شگفت‌انگیزی خطرناک شود. این فوق داغ شدن مختص آب نیست و وقوع این پدیده برای هر مایع دیگری هم امکان‌پذیر است. آب در مقایسه با اکثر مایعات، کشش سطحی بسیار بالایی دارد، اما اساساً هرچه کشش سطحی بالاتر باشد، اثر آن چشمگیرتر خواهد بود.

🔹"آخرین خبر" در روبیکا
🔹"آخرین خبر" در ایتا
🔹"آخرین خبر" در بله

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره