باشگاه خبرنگاران/ خوراکيهاي قليايي به اندازه خوراکيهاي اسيدي براي بدن ضروري و مفيد هستند و مصرف آنها ضروري است.
کارشناسان هشدار ميدهند اکثر خوراکيهاي خورد شده توسط انسانها اسيدي است اما انسان به خوردن غذاهاي قليايي نياز دارد.
گفتني است؛ بر اساس جديد ترين تحقيقات، اغلب غذاهاي خورد شده توسط انسانها اسيدي هستند، از جمله گوشت، ماهي، مرغ، ماکاروني و برنج که ميتوانند PH خون را به شدت اسيدي کنند.
بررسيها نشان ميدهند، غذاهاي اسيدي ميتوانند به شدت بر روي بدن اثر منفي بگذارند، از جمله باعث ايجاد فشار و بيماري بر روي کبد، کليه و حتي از دست دادن مواد معدني ضروري در بدن مانند پتاسيم، منيزيم، کلسيم، سديم و ابتلا به انواع بيماريهاي مزمن غير واگير ديگر شوند.
کارشناسان توصيه ميکنند، افراد همواره تعادل بين غذاهاي اسيدي و قليايي که ميخورند برقرار کنند.
غذاهاي قليايي شامل انواع دانهها، آجيل، حبوبات، گريپ فروت، توت، چغندر و کدو است که باعث حفظ سلامت بدن ميشوند.