دکتر سلام/ بادام يکي از بادام هايي است که بسيار طعم خوشمزه اي دارد همچنين از خواص بسيار زيادي برخوردار است ما امروز در سايت دکتر سلام قصد داريم تا شما را با خواص بادام هندي آشنا کنيم به همين منظور عکس هايي از بادام هندي و اطلاعاتي در رابطه با بادام هندي را براي شما عزيزان تهيه کرده ايم
بادام هندي (نام علمي: Anacardium occidentale) درختي گرمسيري و هميشه سبز است که دانهٔ بادام هندي و سيب بادام هندي را توليد ميکند. اين درخت ميتواند تا ۱۴ متر رشد پيدا کند.
کاشو يا بادام هندي به دليل طعم منحصر به فردش يکي از آجيل هاي محبوب مردم کشور ما و ديگر کشورها است.
اين آجيل به شکل لوبيا يا بهتر است بگويم کليوي شکل مي باشد که در پايين يا زير ميوه ي درختي که بلارد نام دارد، يافت مي شود.
با اين که بادام هندي متعلق به جنوب شرقي برزيل است اما در بين مردم تمام جهان محبوب است.
در قرن 16 ميلادي، پرتغالي ها اين دانه را با خود به هند و برخي کشورهاي آفريقايي بردند.
امروزه کشورهاي هند، تانزانيا، موزامبيک، نيجريه و برزيل توليد کننده هاي بزرگ کاشو هستند.
در برخي کشورها مانند برزيل و نيجريه از اين دانه، کره ي نرم خوش مزه اي درست مي کنند که بسيار مطبوع است. اين کره از چرخ کردن و فشرده شدن آن حاصل شود.
براي اين که با خاصيت اين گياه بيشتر آشنا شويد متن زير را مطالعه نماييد:
فوايد مصرف بادام هندي
* پيشگيري از سنگ هاي صفراوي
مصرف کاشو براي پيشگيري از تشکيل سنگ هاي صفراوي بسيار مفيد است؛ يک تحقيق 20 ساله ي جمع آوري شده از 80000 زن پرستار نشان مي دهد کساني که در هفته حدود 30 گرم بادام هندي مصرف نموده اند در مقايسه با ديگراني که آن را در برنامه شان نداشته اند، 25 درصد کمتر به سنگ هاي صفراوي مبتلا شدند. بنابراين آن را وارد برنامه ي غذايي روزانه تان نماييد.
* سلامت استخوان ها و آرامش
اين حقيقت کاملاً جا افتاده است که کلسيم براي استحکام استخوان ها ضروري است، اما بد نيست بدانيد که منيزيم نيز براي حفظ سلامت استخوان ها حياتي است. حدود دو سوم منيزيم بدن در استخوان ها وجود دارد.
منيزيم براي متابوليسم کلسيم در بدن لازم است و با تراز کردن ميزان کلسيم، به تنظيم تونوسيته ي عصبي و عضلاني کمک مي کند. در واقع کلسيم براي انقباض عضلاني و منيزيم براي انبساط آن مورد نياز است.
* آنتي اکسيداني قوي
از ديگر مواد معدني موجود در کاشو مي توان به مِس اشاره کرد. مس يکي از اجزاي مهم آنزيم هاي بدن است که در خيلي از فرآيندهاي فيزيولوژيکي بدن شرکت مي کند.
مس براي برداشتن راديکال هاي آزاد مُضر در بدن و براي استفاده ي بهينه ي آهن کمک بزرگي است.
مس براي توليد ملانين و براي پرورش استخوان ها و بافت هاي ارتباطي بدن ضروري است.
* کاهش ريسک افزايش وزن
بر خلاف باور عموم مردم که مي گويند مصرف منظم بادام هندي موجب اضافه وزن و چاقي مي شود، بايد گفت که تحقيقات اخير نشان داده اند که اين تصورات غلط، بي اساس است. در حقيقت افرادي که دو بار در هفته از بادام هندي استفاده مي کردند در مقايسه با ديگر افراد مشابهي که اصلاً بادام هندي نمي خوردند اضافه وزن کمتري داشتند. البته بد نيست بدانيد که هر 30 گرم بادام هندي حدود 160 کالري انرژي دارد.
بادام هندي و ديگر آجيل ها
* سلامت قلب و عروق
بادام هندي منبع خوبي از ويتامين K است که به تنظيم انعقاد خون و شرايط ناشي از آن کمک مي کند.
کاشو فشار خون بالا را کاهش مي دهد چرا که به عنوان يک ديوروتيک يا مُدر خوب مطرح مي باشد و علاوه بر اين عواملي هم چون منيزيم و لينولنيک اسيد نيز در آن يافت مي شود که از عوامل تنظيم کننده ي فشار خون هستند.
پس براي پيشگيري از بيماري هاي کرونري قلب، هفته اي 4 بار و هر بار به اندازه ي يک مشت بادام هندي بخوريد.
به طور کلي بيشتر آجيل ها به دليل داشتن اسيدهاي چرب غير اشباع براي سلامت قلب مفيد هستند.
احتياط کنيد:
* بادام هندي حاوي مقادير قابل ملاحظه اي از اگزالات مي باشد. مطالعات نشان داده است که تجمع اين مواد در بدن مي تواند منجر به کريستاله شدن آن ها و در نتيجه ايجاد مشکل شود.
از اين رو افرادي که مشکلات کليوي درمان نشده دارند، يا اين که کليه ها و يا کيسه ي صفراي شان را در آورده اند بايد از مصرف اين آجيل پرهيز کنند. دريافت زياد اگزالات ممکن است موجب کاهش جذب کلسيم نيز بشود.
* آلرژي غذايي يکي ديگر از عوارضي است که ممکن است با خوردن کاشو به وجود بيايد. اين واکنش هاي آلرژيک ممکن است يا فوري باشد و خاص(مانند خارش، گرفتگي بيني، تورم لب ها و…) يا ممکن است با تأخير و عمومي باشد(مانند خستگي و افسردگي).
بادام هندي در غذاها
نکات مربوط به پخت و پز
بادام هندي مي تواند در خيلي از دستور پخت غذاها وجود داشته باشد مثل سالادها، ماکاروني ها، سوپ ها، خورش ها و حتي دسرها.
در غذاهايي که با پختن آماده مي شوند معمولا بادام هندي را در مراحل آخر پخت اضافه مي کنند، در غير اين صورت بادام هندي ها خيلي زود نرم شده و بافت شان از هم پاشيده مي شود.
در اين نوع غذاها، دانه هاي بادام هندي نرم مي شوند و بنابراين صداي خرد شدن شان را در دهان تان مانند ديگر آجيل ها نمي شنويد، اما در سالادها و دسرها مي توانيد بافت بادام هندي را به همان صورتي که است، در زير دندان هاي تان احساس کنيد.