آريا/ سير آنتي بيوتيک طبيعي است و عفونت هاي تنفسي را درمان مي کند
اگر قرار بود تنها از يک گياه براي درمان پزشکي استفاده کنم؛ سير خام ارگانيک را انتخاب ميکردم.
سير آنتي بيوتيک طبيعي است و باکتري، سرماخوردگي، آنفولانزا، ويروس، انگل، التهاب، زگيل، قارچها و آفت را از بين ميبرد.
بوي سير
اگر هنگام خوردن سير دهانتان بوي بد ميدهد، تنها راهش اينست که بدنتان را از شر سموم خلاص کنيد. سير به همراه سم توليد بوي بد ميکند.
زماني که سموم از بين برود بوي بد هم از بين ميرود. وقتي که آشپزي ميکنيد و از بوي سير يا پياز چشمانتان آب ميافتد بسيار مفيد است. در واقع اين باعث از بين رفتن عفونت چشم و تميز شدن آن ميشود.
قبل از خوردن غذا، سير را برش دهيد
دو جزء از سير، ترکيبي مبتني بر گوگرد به نام آليسين و آنزيم آليناز است که به طور جداگانه در سير حفظ شده است. اما زماني که سلولهاي سير از هم جدا ميشوند، عناصر آزاد شده، پس از تماس با همديگر ترکيب قدرتمند جديدي به نام آليسين جديد ايجاد ميکند. اين ترکيب جديد که داراي بوي تند و سوزاننده است از خواص زيادي براي سلامتي برخوردار است.
سير خرد شده بصورت چرخ کرده، فشرده و غيره آليسين بيشتري توليد ميکند. زماني که سير را برش ميدهيد، چند دقيقه فرصت دهيد تا فرايند شيميايي توليد آليسين صورت گيرد.
راه حل ديگر براي به حداکثر رساندن اثر سير، جويدن آن به مدت يک دقيقه است. در همان زمان داخل و بيرون دهان تنفس کنيد. تا جاييکه ميتوانيد به جويدن ادامه داده و اجازه دهيد هوا عبور کند.
سير پوست بدن را خوش رنگ و گونه را سرخ و روده ها را از عفونتها پاک مي کند
چگونه سير را بپزيم؟
حرارت دادن سير قبل از اينکه زمان لازم براي نشست داشته باشد، آنزيمهايي که مسئول تشکيل آليسين است را غير فعال ميکند.
قبل از حرارت دادن سير بايد مدت 5- 10 دقيقه صبر کنيد. سير با حرارت کم يا متوسط براي زمان کوتاه (تا 15 دقيقه) بدون از دست دادن آليسين پخته ميشود. اين عمل نه تنها تضميني براي توليد حداکثر آليسين است، بلکه در مقابل حرارت مقاوم تر نيز ميشود.
زمان پخت و پز سير:
5 تا 15 دقيقه – از دست دادن حداقل مواد مغذي
15 تا 30 دقيقه – از دست دادن مقدار متوسط مواد مغذي
بيش از 45 دقيقه – از دست دادن مقدار قابل توجهي مواد مغذي
خاصيت سوزانندگي سير
سير پوستتان را ميسوزاند، پس از استفاده از سير بصورت موضعي، مراقب باشيد که سير را از روي پوست برداريد. تکه هاي سير خام را روي پوستتان به مدت طولاني نگذاريد. هنگام برداشتن تکه هاي سير خام از روي پوست هر 15 تا 20 دقيقه، بررسي کنيد که آيا سوختگي روي پوستتان هست يا نه.
با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد