نماد آخرین خبر

تغذیه/ دوری از بیماری قلبی و دیابت با مصرف روزانه شکلات تلخ

منبع
مهر
بروزرسانی
تغذیه/ دوری از بیماری قلبی و دیابت با مصرف روزانه شکلات تلخ
مهر/ در اين مطالعه محققان دانشکده پزشکي دانشگاه وارويک انگلستان با تحليل داده هاي ۱۱۵۳ فرد در رده سني ۱۸ تا ۶۹ سال دريافتند افرادي که روزي ۱۰۰ گرم شکلات مصرف مي کردند مقاومت انسولين شان کاهش يافته و آنزيم هاي کبد بهبود يافته بود. حساسيت انسولين فاکتور پرخطر بيماي قلبي-عروقي است. در اين تحليل و بررسي، فاکتورهاي مرتبط با سبک زندگي و رژيم غذايي، از جمله مصرف همزمان چاي و قهوه هم مدنظر قرار گرفت. توجه به اين دو نوشيدني از آن جهت بود که هر دو مي توانند داراي ميزان بالاي پلي فنول باشند، ماده اي که تاثيرات مفيد قلبي ناشي از آن است. ساوريو استرانگس، عضو تيم تحقيق، در اين باره مي گويد: «محصولات توليدشده از کاکائو براي بهبود سلامت عملکرد قلب توصيه مي شوند. کارشناسان تغذيه و سلامت مصرف طيف وسيعي از مواد خوراکي سرشار از فيتوشيميايي را که شکلات تلخ هم حاوي مقادير نسبي اين ماده است توصيه مي کنند.» همچنين محققان اين مطالعه دريافتند بيش از ۸۰ درصد شرکت کنندگان ادعا مي کردند که به طورميانگين روزي ۲۴.۸ گرم شکلات مي خورند. افرادي که ادعا مي کردند شکلات مصرف مي کنند افرادي جوان تر و داراي تحرک فيزيکي بيشتر و داراي سطح تحصيلات بالاتر بودند. با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد