نماد آخرین خبر

تغذیه/ افراد مبتلا به آسم این خوراکی ها را نخورند

منبع
بروزرسانی
تغذیه/ افراد مبتلا به آسم این خوراکی ها را نخورند
سلامتي/ اگرچه قرار نيست با خوردن برخي از غذاهاي خاص در صورت ابتلا به آسم، اين بيماري بهبود يابد، اما شما مي توانيد با اجتناب از مصرف برخي اقلام غذايي حملات آسم را در خود کنترل و از آنها پيشگيري کنيد. واکنش هاي غذايي در افراد مختلف مبتلا به آسم متفاوت است اما به عنوان يک اصل کلي بهتر است اين بيماران براي کنترل علائم از مصرف خوراکي هاي زير اجتناب کنند: ميوه هاي خشک بسياري از ميوه هاي خشک شده شامل سولفيت هستند؛ يک ماده نگهدارند براي دراز کردن طول عمر مفيد مواد غذايي و يکي از بدترين افزودني ها براي شعله ور شدن علائم آسم. دقت به برچسب مواد غذايي در بيماران مبتلا به آسم و اجتناب از خريد محصولاتي که روي آنها نوشته شده: حاوي پتاسيم بيسولفيت و سولفيت سديم، ضرورت دارد. ميگوي آماده يا منجمد افزودني هايي مانند سديم بي ‌فسفات، پتاسيم بي ‌فسفات، سديم متا بي ‌فسفات، پتاسيم متا بي ‌فسفات و سديم سولفيت معمولا در غذاهاي فن آوري شده يا آماده به کار مي ‌روند و مصرف آنها در مبتلايان به آسم همراه با علائمي مانند کهير، جوش، تهوع، اسهال و استفراغ، سرفه و خس خس سيمنه، التهاب گلو و در نهايت آنافيلاکسي مي شود. ترشي غذاهاي شور نيز با سولفيت به عنوان يک ماده نگهدارنده ترکيب شده اند و از مصرف آنها نيز بايد اجتناب شود. افراد مبتلا به آسم همچنين بايد از مصرف زياد نمک بپرهيزند. پژوهش‌ها نشان داده است که بين وخيم شدن آسم و مصرف زياد نمک ارتباطي وجود دارد. سيب زميني بسته بندي شده يک مطالعه بين المللي در بريتانيا روي دو ميليون کودک، ارتباط بين مصرف غذاهاي سريع و خطر ابتلا به آسم را نشان داده است. مصرف سه وعده يا بيشتر فست فودها در هفته خطر ابتلا به آسم را در کودکان و نوجوانان ۳۰۹ درصد افزايش مي دهد. محققان تصور مي کنند که دليل اين امر با سطح بالاي چربي هاي اشباع شده در اين غذاها ارتباط دارد و منجر به ضعف سيستم ايمني بدن و شروع حملات آسم مي شود. غذاهاي آلرژي زا در صورتي که مبتلا به آسم آلرژيک هستيد، غذاهاي آلرژي زا را حذف کنيد. تنها چهار درصد بالغين مبتلا به آسم، حساسيت غذايي دارند. غذاهايي که بطور معمول بايد حذف شوند عبارتند از : شير، تخم مرغ، غذاهاي دريايي، ماهي، بادام زميني.