نماد آخرین خبر

شفاخونه/ کاهش حرارت کبد و قلب در گرم‌مزاجان با مصرف سکنجبین

منبع
جام جم
بروزرسانی
شفاخونه/ کاهش حرارت کبد و قلب در گرم‌مزاجان با مصرف سکنجبین
جام جم/ دم کرده شاتره ريشه کاسني وخار مريم مصرف کرفس..کاهو..سيب..خيار..سير..و ليموترش پاکسازي کبد  کبد، به عنوان مهمترين واحد دفع ضايعات و مواد زائد بدن، فقط هنگامي که به خوبي کار کند مي تواند سموم محيطي و محصولات زائد را به طرز مناسبي دفع کند. بنابراين نياز داريم که کبدمان همواره به طور عالي کار کند، به خصوص هنگامي که وزن کم مي کنيم، تا بتوانيم مواد اضافي را دفع و پاکسازي نماييم. کبد همچنين به دفع هورمون هاي«قديمي» کمک مي کند. اين مسئله هم براي مردان و هم براي زنان مهم است. ميزان هورمون استروژن اضافي در زنان با سرطان پستان و ميزان هورمون تستوسترون اضافي در مردان با سرطان پروستات ارتباط دارد. در اين جا رژيم غذايي سم زدايي کبد به صورت ملايمي شرح داده شده است: 🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁 روز اول و دوم: مصرف چاي و قهوه را قطع کنيد تا بدنتان براي پاک سازي آماده شود. روز سوم تا هفتم: اولين کار صبح هنگام، پيش از آن که چيزي بخوريد، اين است که نوشيدني «تصفيه سازي» کبد را بنوشيد تا به بدنتان کمک کنيد از دست سموم محيطي زيستي و محصولات زائد خلاص و پاکسازي شود.
در مخلوط کن مواد زير را با هم مخلوط کنيد: 250 ميلي ليتر آب ليمو ترش تازه 250 مبلي ليتر آب چشمه يا آب معدني يک پر سير تازه يک قاشق غذاخوري روغن زيتون خام و بودار تصفيه نشده يک سانتيمتر ريشه زنجبيل تازه اگر نمي توانيد اين ميزان آب ليمو ترش بنوشيد، به جاي آن از آب سيب تازه که بون مواد شيميايي پرورش يافته با جند قطره ليمو ترش استفاده کنيد. اين مواد را با هم چنان مخلوط کنيد تا مايع يکنواختي ايجاد شود، سپس آن را به آرامي بنوشيد. پس از آن اگر طعم ليموترش در دهانتان ماند، کمي آب سيب بنوشيد، و پانزده دقيقه بعد يک فنجان چاي نعناع داغ بنوشيد. سپس غذاي معموليتان را براي صبحانه صرف کنيد، اما مراقب باشيد که غذايتان بسيار ساده باشد تا بدنتان فرصت دفع سموم را نيز داشته باشد. به مقدار زياد ميوه و سبزيجات تازه، سالاد، سبزيجات سريع و کم تفت داده، سوپ سبزيجات، برنج قهوه اي، حليم جو و غيره ميل کنيد. ممکن است طي چند روز اول، احساس سرماخوردگي يا سردرد داشته باشيد، که دلالت بر اين مسئله مي کند که داريد بدن و کبد را سم زدايي مي کنيد. بايد خوب ومناسب غذا بخوريد تا ميزان قند خون خيلي بالا نرود. هر چند ماه يک بار مي توانيد اين برنامه را تکرار کنيد و از منافع و سود فراوان آن بهره مند شويد. کاهش حرارت کبد و قلب در گرم‌مزاجان با مصرف سکنجبين يک محقق و مدرس طب سنتي گفت: شربت سرکنگبين نعنايي (سکنجبين) يکي از بهترين شربت‌هاي مناسب براي افراد گرم‌مزاج است که علاوه بر خنک کردن کبد, قلب و رفع تشنگي اندام‌ها، به‌سادگي سموم بدن را از طريق کليه‌ها دفع مي‌کند. يوسف اصغري محقق و مدرس طب سنتي اظهار کرد: يکي از بهترين شربت‌هاي مناسب براي افراد گرم‌مزاج شربت سرکنگبين نعنايي (سکنجبين) يا در اصطلاح حکما سرکنگبين منعنع است. ــ افراد مي‌توانند سرکنگبين نعنايي را با مقداري سرکه انگور طبيعي يا سرکه سيب يا سرکه خرماي طبيعي تهيه کنند. ــ شربت سرکنگبين نعنايي (سکنجبين) علاوه بر خنک کردن کبد, قلب و رفع تشنگي اندام‌ها، به‌سادگي سموم بدن را از طريق کليه‌ها دفع مي‌کند. **نحوه درست کردن شربت سرکنگبين نعنايي يا سکنجبين ــ يک استکان سرکه طبيعي (انگور يا سيب يا خرما) را با دو استکان عرق نعنا مخلوط کرده با 2 استکان شکر سفيد يا عسل يا شيره انگور اضافه کرده و با شعله ملايم به‌مدت 15 الي 20 دقيقه حرارت داده شود و در حين جوشيدن کف روي آن را گرفته شود سپس آن را از روي شعله برداشته و در جاي خنک نگهداري شود. به‌گفته وي از سکنجبين مي‌توان بر حسب تمايل هر بار 3 تا 5 قاشق از آن را با يک ليوان آب مخلوط کرده و به‌صورت خنک مصرف شود. ــ شربت آبليموي طبيعي، شربت زرشک، شربت آلبالو، شربت نارنج، شربت شاتوت، شربت تمشک و شربت تمرهندي تازه، نيز از شربت‌هاي ديگري است که مانند شربت سرکنگبين نعنايي براي افراد گرم‌مزاج بسيار مفيد است و باعث رفع عطش در تابستان مي‌شود. **نحوه درست کردن شربت‌هاي طبيعي اصغري بيان داشت: شربت‌هاي طبيعي را خيلي ساده مي‌توان تهيه کرد, به اين صورت که آب آن ميوه را گرفته و مساوي با وزن آن شکر يا عسل اضافه مي‌شود بعد با حرارت ملايم به‌مدت چند دقيقه حرارت داده مي‌شود تا شربت مقداري قوام پيدا کند, سپس آن را در ظرف شيشه‌اي ريخته و در يخچال نگهداري کنند. ــ بر حسب تمايل مي‌توان از شربت‌هاي طبيعي روزي چند مرتبه استفاده کرد و هر بار 3 تا 5 قاشق از اين شربت‌ها را در مقداري آب مخلوط و به‌صورت خنک مصرف مي‌شود. با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد