باشگاه خبرنگاران/ بهروز جنت مديرکل نظارت و ارزيابي فرآورده هاي خوراکي، آشاميدني، آرايشي و بهداشتي سازمان غذا و دارو درباره بحثهاي مطرح شده در مورد شکلات نوتلا گفت: موضوع پيش آمده در مورد اين شکلات يکي از بحثهايي بود که افراد غير متخصص در کارهاي تخصصي ورود پيدا مي کنند جنجال ها و اتفاق هايي اين چنيني پيش مي آيد، از اين گذشته متن منتشر شده يکي از خبرگزاريها ناقص بود.
وي ادامه داد: به طور کلي مصرف زياد انواع چربي در موادغذايي مانند شکلاتها، مشکل زا و بسترساز بسياري بيماريها از جمله سرطان است زيرا وقتي فردي از انواع چربيها به ميزان زياد استفاده ميکند گرفتار چاقي شده و احتمال ابتلا به سرطان در اين فرد افزايش مييابد.
مدير کل مديرکل نظارت و ارزيابي فرآورده هاي خوراکي، آشاميدني، آرايشي و بهداشتي سازمان غذا و دارو افزود: ما هيچ شواهد و مستند علمي پيدا نکرديم که سرطانزا بودن پالم موجود در شکلات نوتلا و به طور کلي اين شکلات را ثابت کند پيدا نکرديم و اين موضوع واقعيت ندارد
جنت با اشاره به نظارت سازمان غذا و دارو بر موادغذايي گفت: همه محصولاتي که از مجاري رسمي وارد ايران شده يا توليد داخل کشور هستند از سوي سازمان غذا و دارو مورد بررسي قرار ميگيرند و اين شکلات نيز از اين قاعده مستثني نبوده است.
وي يادآور شد: شکلات نوتلا از مبادي رسمي و غيررسمي وارد کشور ميشود و شکلاتهايي که برچسب اصالت دارند مورد بررسي و تأييد سازمان غذا و دارو قرار گرفتند و مردم براي محافظت از سلامتي بايد به اين موضوع توجه داشته باشند که از موادغذايي قاچاق که برچسب اصالت ندارند استفاده نکنند.
با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد