ايرنا/ پزشک جراح دانشگاه علوم پزشکي مشهد گفت: عوارض ناشي از تزريق آمپول 'متوکاربامول' که براي دردهاي عضلاني استفاده مي شود، بسيار نادر است.
دکتر محمد وجداني در گفت و گو با خبرنگار افزود: آمپول 'متوکاربامول' که شل کننده عضلاني است و 10 سي.سي حجم دارد، بايد به حجم مساوي در 2 باسن بيمار تزريق شود و تزريق آن در عضله نيز بايد عميق و به آهستگي صورت گيرد.
وي اظهار کرد: از عوارض اين آمپول، فاشئيت نکروزان (سياهي و نکروز شديد بافت عضلاني در محل تزريق) مي باشد که اگر به موقع مراجعه و بافت نکروزه برداشته شود، قابل درمان است.
وي گفت: اينگونه عوارض در آمپول ديکلوفناک (ضد درد) به مراتب شديدتر است و به همين دليل تزريق آمپول ديکلوفناک از چند سال گذشته در کشور ممنوع شده و استفاده از ژل ديکلوفناک کاربرد دارد.
رئيس بيمارستان سوانح و حوادث طالقاني مشهد در باره تصاوير انتشار يافته در فضاي مجازي مبني بر جراحي بيمار به دليل ابتلا به 'فاشئيت نکروزان' ناشي از تزريق آمپول 'متوکاربامول' افزود: صحت اين مطلب هنوز تاييد نشده اما قابل بررسي است.
مدير نظارت بر درمان دانشگاه علوم پزشکي مشهد نيز با اشاره به انتشار تصاوير دلخراش در شبکه هاي اجتماعي مبني بر جراحي دختر جوان مبتلا به عوارض تزريق عضلاني آمپول متوکاربامول در يکي از بيمارستان هاي خراسان رضوي گفت: اين اتفاق در هيچک از بيمارستان هاي زير پوشش دانشگاه علوم پزشکي مشهد گزارش نشده است.
دکتر محمد اسماعيل خيامي در عين حال افزود: هم اکنون 6 دانشگاه علوم پزشکي در استان خراسان رضوي شامل دانشگاه هاي علوم پزشکي مشهد، نيشابور، تربت حيدريه، تربت جام، سبزوار و گناباد استقرار دارند و ممکن است اين رخداد مربوط به ساير دانشگاههاي علوم پزشکي استان باشد.
در روزهاي اخير 2 تصوير دلخراش از بدن يک دختر جوان بستري در يکي از بيمارستان هاي خراسان رضوي که به علت تزريق آمپول 'متوکاربامول' به 'فاشئيت نکروزان' مبتلا شده در فضاي مجازي منتشر شده است.
با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد