نماد آخرین خبر

مضرات روغن نارگیل؛ روغنی مضرتر از کره نباتی!

منبع
فارس
بروزرسانی
مضرات روغن نارگیل؛ روغنی مضرتر از کره نباتی!
فارس/ انجمن قلب آمريکا با صدور يک بيانيه نسبت به مصرف روغن نارگيل هشدار داد و اعلام کرد، مضرات اين روغن اگر بيشتر از کره نباتي و گوشت پرچرب گاوي نباشد، کمتر هم نيست و اين در حاليست که روغن نارگيل به عنوان يک روغن سالم و بدون ضرر در حال فروش است و افراد مختلف نيز بدون داشتن سطح مناسبي از آگاهي و اطلاعات، به راحتي اقدام به خريد و مصرف آن مي‌کنند و تأثيرات منفي اين روغن را زماني متوجه مي‌شوند که ديگر دير شده است. روغن نارگيل، نوعي چربي اشباع شده است که از ميوه درخت نارگيل به دست مي‌آيد؛ از اين روغن در تهيه مواد آرايشي بهداشتي و همچنين در غذاها استفاده مي‌شود. برخي متخصصين تغذيه عقيده دارند که روغن نارگيل، سرعت سوخت و ساز بدن را بالا مي‌برد و بنابراين از وزن افرادي که از اين روغن استفاده مي‌کنند، کاسته مي‌شود؛ برخي پژوهش‌ها هم نشان داده‌اند که مصرف روغن نارگيل، خطر ابتلا به سرطان سينه را در خانم‌ها کاهش مي‌دهد. برخي ديگر از محققان نيز باور دارند که روغن نارگيل در هر حال، نوعي چربي اشباع شده است و حتي مصرف مقدار کمي از آن، خطر ابتلا به بيماري‌هاي قلبي را بسيار افزايش مي‌دهد. گزارش جديد منتشر شده از سوي انجمن قلب آمريکا توصيه مي کند از مصرف روغن نارگيل دوري شود؛ به دليل اينکه سطح چربي‌هاي اشباع آن 6 برابر بيشتر از روغن زيتون است و استفاده از آن چربي بد را در خون افزايش داده و موجب بروز سکته قلبي و مغزي مي‌شود. سطح چربي‌هاي اشباع روغن نارگيل 82% و کره 63% مي‌باشد؛ لذا مصرف اين روغن حتي مضرتر از کره نباتي است. متخصصان قلب آمريکا همچنين توصيه مي‌کنند، به جاي خوردن غذاهاي سرشار از چربي‌هاي اشباع، مانند گوشت قرمز، مواد غذايي سرخ شده، غذاهاي شيرين و روغن نارگيل، آنها را با منابع بهتري از چربي‌هاي اشباع نشده جايگزين کنند. اين چربي‌ها را مي‌توان در مرغ بدون پوست، ماهي‌هاي روغني، آجيل و حبوبات، آووکادو، روغن‌هاي گياهي غير گرمسيري مانند روغن زيتون و فرآورده هاي لبني کم چرب يافت. با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد