ايسنا/ محققان هشدار دادند: ترکيب موجود در غذاهاي کنسروي به سيستم گوارشي آسيب ميزند.
نانو ذرات ترکيب موجود در بافت غذاهاي کنسروي ميتواند به عملکرد طبيعي سيستم گوارشي آسيب وارد کند.
به گفته محققان اين نوع از خوراکيها داراي اکسيد روي هستند و بر اساس بررسيهاي انجام گرفته ميتواند براي سيستم گوارشي آسيب زننده باشد.
محققان اظهار کردند: يافتههاي به دست آمده نشان ميدهد نانو ذرات موجود در بافت برخي از محصولات کنسرو شده به طور منفي روي عملکرد دستگاه گوارشي تاثير ميگذارد.
به گفته محققان آمريکايي در اين مطالعه مشخص شد نانو ذرات اکسيد روي که به طور طبيعي به آنچه در طول روز يا در وعدههاي غذايي مصرف ميشود، مرتبط است ميتواند بر جذب مواد مغذي تاثير بگذارد و فرآيند آن را تغيير دهد.
همراهان عزيز، آخرين خبر را بر روي بسترهاي زير دنبال کنيد:
آخرين خبر در تلگرام
https://t.me/akharinkhabar
آخرين خبر در ويسپي
http://wispi.me/channel/akharinkhabar
آخرين خبر در سروش
http://sapp.ir/akharinkhabar
آخرين خبر در گپ
https://gap.im/akharinkhabar
بازار