نماد آخرین خبر

تغذیه/ دوپینگ حافظه با خوراک میگو

منبع
باشگاه خبرنگاران
بروزرسانی
تغذیه/ دوپینگ حافظه با خوراک میگو
باشگاه خبرنگاران/ :يک محقق و پژوهشگر طب سنتي از تاثير مصرف خوراک ميگو در تقويت مغز و حافظه در افراد خبر داد.  ۲ نوع ميگو وجود دارد، يکي دريايي که صورتي رنگ و ديگري پرورشي که خاکستري تيره رنگ است؛ ميگو دريايي در مقايسه با پرورشي خوشمزه‌تر بوده و خواص بيشتري نسبت به پرورشي دارد. براي بررسي خواص خوراک ميگو و اينکه مصرف اين غذا براي چه افرادي مفيد است با حيدرعظمايي محقق و پژوهشگر طب سنتي گفت‌‌و‌گو کرديم که در ادامه مشروح آن را مي‌خوانيد. مهم‌ترين خواص خوراک ميگو حيدر عظمايي محقق و پژوهشگر طب سنتي در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه کلينيک گروه علمي پزشکي باشگاه خبرنگاران؛ درباره مهم‌ترين خواص خوراک ميگو اظهار کرد: اين غذا حاوي امگا ۳ بوده، بنابراين براي تقويت مغز و حافظه مفيد است؛ خوراک ميگو همچنين به علت داشتن سلنيوم حاوي آنتي اکسيدان بوده و افراد را از ابتلا به سرطان روده و خون (لوسمي) محافظت مي‌کند. وي درباره خواص ديگر خوراک ميگو بيان کرد: اين غذا به علت داشتن آهن براي افراد کم خون بسيار مفيد بوده؛ خوراک ميگو همچنين حاوي پروتئين، کلسترول خوب (HDL)، فسفر، کلسيم و يد هم هست. اين محقق و پژوهشگر طب سنتي افزود: مبتلايان به فشار خون نبايد موقع مصرف خوراک ميگو به آن نمک اضافه کنند، اين افراد مي‌توانند خوراک ميگو را همراه با سبزي ترخون ميل کنند، زيرا اين سبزي حاوي نمک طبيعي است. عظمايي يادآور شد: ميگو را مي‌توان به شکل خوراک، همراه با برنج و ته چين و کباب پخت کرد؛ ولي اين غذا بهتر است به شکل خوراک و همراه با نان و سبزي خوردن ميل شود. همراهان عزيز، آخرين خبر را بر روي بسترهاي زير دنبال کنيد: آخرين خبر در تلگرام https://t.me/akharinkhabar آخرين خبر در ويسپي http://wispi.me/channel/akharinkhabar آخرين خبر در سروش http://sapp.ir/akharinkhabar آخرين خبر در گپ https://gap.im/akharinkhabar
اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره