نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
سلامت

چرا چینی‌ها اینقدر پای مرغ می‌خورند؟

منبع
نمناک
بروزرسانی
چرا چینی‌ها اینقدر پای مرغ می‌خورند؟
نمناک/ گفتيم چيني ها از علاقه مندان و طرفداران پاي مرغ هستند و حتي سرخ شده آن را به عنوان اسنکي خوشمزه در ليست غذاهاي رستوران هايشان قرار داده اند. مصرف قابل توجه اين ماده غذايي در ميان کودکان و بزرگسالان در اين کشور ارتباط با زيبايي و سلامتي بدن دارد. فوايد خوردن پاي مرغ کلاژن ماده اي است که به عنوان يک چسب در بدن عمل مي کند و با اين توانايي پوست را از چروکيدگي و استخوان ها را از محافظت مي کند. مزاياي مصرف واد حاوي کلاژن تنها براي استخوان ها و قلب نيست بلکه براي پوست به خصوص زيبايي و جواني پوست بسيار اهميت دارد و در واقع ماده اي براي افزايش استحکام پوست در برابر چروک شدن است. براي داشتن پوستي صاف و سالم بايد بدن شما از لحاظ موادي همچون کلسيم و پروتئين بايد غني باشد تا قابليت انعطاف بيشتري داشته باشد و در نتيجه با گذر زمان و افزايش سن پيري به سراغ پوست شما نيايد.
تاثير شگفت انگيز پاي مرغ در ازبين بردن چروک صورت کلاژن-پروتدين و کلسيمي که بدن شما براي جواني و زيبايي نياز دارد در پاي مرغ وجود دارد .پاي مرغ منبع غني از کلسيم و پروتئين و مهم تر از همه کلاژن است که در واقع با مصرف آن به نوعي بدن خود را از لحاظ استحکام و زيبايي بيمه مي کند و اين راز علاقه چيني ها به مصرف پاي مرغ است. همراهان عزيز، آخرين خبر را بر روي بسترهاي زير دنبال کنيد: آخرين خبر در سروش http://sapp.ir/akharinkhabar آخرين خبر در ايتا https://eitaa.com/joinchat/88211456C878f9966e5 آخرين خبر در آي گپ https://igap.net/akharinkhabar آخرين خبر در ويسپي http://wispi.me/channel/akharinkhabar آخرين خبر در بله https://bale.ai/invite/#/join/MTIwZmMyZT آخرين خبر در گپ https://gap.im/akharinkhabar
اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره