نماد آخرین خبر

درباره کامکوات، این میوه نارنجی پر خاصیت چه می دانید؟

منبع
الو دکتر
بروزرسانی
درباره کامکوات، این میوه نارنجی پر خاصیت چه می دانید؟
الو دکتر/ براي آشنايي بيشتر با خواص ميوه کامکوات ادامه مطلب را بخوانيد. کامکوات چيست؟ در چين، کومکوات يا کامکوات به معناي "نارنجي طلايي" است. آنها در اصل در چين رشد کردند. در حال حاضر آنها نيز در چندين کشور ديگر، از جمله مناطق گرمتر ايالات متحده مانند فلوريدا و کاليفرنيا رشد کرده اند. در مقايسه با ساير ميوه هاي مرکبات، پوست کامکوات شيرين و خوراکي است در حالي که گوشت آن آبدار و ترش است. يک بسته تغذيه بزرگ در يک ميوه کوچک کامکوات به ويژه غني از ويتامين C و فيبر قابل توجه است. در واقع، فيبر بيشتري با مصرف آنها از بيشتر ميوه هاي تازه دريافت مي کنيد. مصرف 100 گرم (حدود 5 کامکوات کامل) حاوي: کالري: 71 کربوهيدرات: 16 گرم پروتئين: 2 گرم چربي: 1 گرم فيبر: 6.5 گرم ويتامينA : 6٪از RDI ويتامين :C 73٪ از RDI کلسيم: 6٪ RDI منگنز: 7٪ از RDI کامکوات همچنين مقدار کمي از چندين ويتامين B، ويتامين E، آهن، منيزيم، پتاسيم، مس و روي را تامين مي کنند. دانه هاي خوراکي و پوست کامکوات مقدار کمي از چربي هاي امگا 3 را فراهم مي کنند. همانند ساير ميوه هاي تازه، کامکوات بسيار آبدار هستند. حدود 80 درصد از وزن آنها از آب است. مقدار آب و فيبر زياد کامکوات باعث مي شود آنها غذاي سير کننده باشند با اين حال آنها کالري کمتري دارند. اين باعث مي شود تا آنها يک ميان وعده بزرگ در زمان تثبيت وزن باشند. در آنتي اکسيدان ها و ساير ترکيبات گياهي بالا است کامکوات در ترکيبات گياهي، از جمله فلاونوئيدها، فيتوسترول ها و روغن هاي ضروري غني هستند. مقادير بالايي از فلاونوئيدها در پوست خوراکي کامکوات نسبت به خمير آن وجود دارد. برخي از فلاونوئيدهاي ميوه ها داراي خواص آنتي اکسيدان و ضد التهابي هستند. اين ممکن است به محافظت در برابر بيماري هاي قلبي و سرطان کمک کند. فيتوسترول ها در کومکوات ها يک ساختار شيميايي شبيه به کلسترول دارند به اين معني که آنها مي توانند جذب کلسترول بدن را در بدن شما متوقف کنند. اين ممکن است باعث کاهش کلسترول خون شما شود. روغن هاي ضروري در کومکوات ها عطر و بوي خود را در دستان شما و در هوا رها مي کنند. يکي از برجسته ترين آنها ليمونن است که فعاليت هاي آنتي اکسيداني در بدن شما دارد. هنگامي که يک غذاي کامل مانند کومکوات مصرف مي شود فلاونوئيدهاي مختلف، فيتواسترول ها و روغن هاي ضروري در تعامل هستند و اثرات سودمندي هم افزايي دارند. پشتيباني از عملکرد ايمني سالم در طب قومي در برخي از کشورهاي آسيايي، کامکوات براي درمان سرماخوردگي، سرفه و ساير التهاب دستگاه تنفسي مورد استفاده قرار گرفته است. علم مدرن نشان مي دهد که ترکيبات خاصي در کومکوات وجود دارد که سيستم ايمني بدن شما را پشتيباني مي کنند. کامکوات منبع فوق العاده اي از ويتامين C در برابر سيستم ايمني هستند. بعلاوه برخي از ترکيبات گياهي در کامکوات نيز ممکن است باعث تقويت سيستم ايمني شما شوند. مطالعات حيوانات و آزمايشگاهي نشان مي دهد که ترکيبات گياه کامکوات ممکن است به فعال کردن سلول هاي ايمني به نام سلول هاي کشنده طبيعي کمک کند. سلول هاي کشنده طبيعي نيز شما را از عفونت ها محافظت مي کنند. نشان داده شده است که آنها سلول هاي تومور را نيز نابود مي کنند. يک ترکيب در کومکوات ها که باعث تحريک سلول هاي قاتل طبيعي مي شود يک کاروتنوئيد به نام بتا کريپتوگزانتين است. تجزيه و تحليل جمع آوري شده از هفت مطالعات مشاهدات بزرگ نشان داد افرادي که داراي بالاترين ميزان مصرف بتا -کريپتوگزانتين بودند خطر ابتلا به سرطان ريه را 24٪ کمتر داشتند. با اين وجود، اين تحقيق قادر به اثبات علت و معلول نبود. مي تواند به مبارزه با چاقي و اختلالات مرتبط کمک کند ترکيبات گياهي در کومکوات ها ممکن است به مبارزه با چاقي و بيماري هاي مرتبط با آن، از جمله بيماري هاي قلبي و ديابت نوع 2 کمک کند. دانشمندان استفاده از عصاره پوست کومکوات را در موش آزمايش مي کنند. اين عصاره به ويژه غني از فلووونيدها نئوکريوسيتين و پونکيرين است. در يک مطالعه اوليه، موشهايي داراي وزن طبيعي که با يک رژيم غذايي با چربي بالا براي هشت هفته تغذيه شدند وزن بيشتري را نسبت به موش هايي که با يک رژيم غذايي با چربي بالا و عصاره کومکوات يا يک رژيم کنترل شده کم چربي تغذيه شدند پيدا کردند. همه گروه ها مقدار مشابه کالري مصرف کردند. تجزيه و تحليل بيشتر نشان داد که عصاره کومکوات باعث کاهش رشد سلول چربي مي شود. تحقيقات قبلي نشان مي دهد که فلاونوئيد پونکيرين ممکن است در اين سلول هاي چربي نقش مهمي ايفا کند. در بخش دوم مطالعه مشابه، موش هاي چاق که دوزهاي چربي بالا براي دو هفته مصرف کردند به ميزان 12٪ افزايش وزن بدن داشتند. اما، موش هاي چاق تغذيه با رژيم غذايي با چربي بالا به همراه عصاره کومکوات وزن خود را حفظ کردند. هر دو گروه مصرف کالري مشابه داشتند. در هر دو قسمت از اين مطالعه، عصاره کومکوات همچنين به کاهش قند خون ناشتا، کلسترول کل، LDL (کلسترول بد) و تري گليسيريد کمک کرد. چگونه کومکوات را بخوريد کومکوات بهتراست کامل خورده شود (پوست نکنده) - عطر و طعم شيرين آن در واقع از پوست است در حالي که آب آن ترش است. تنها نکته اين است که اگر شما به پوست مرکبات حساسيت داريد ممکن است لازم باشد تا کومکوات را پوست بگيريد. بسياري از مردم مي گويند که کل ميوه را به دهان خود مي اندازند و گاز زده و مي خورند که طعم شيرين و ترش را مخلوط مي کند. همچنين ممکن است قبل از خوردن، کومکوات را بين انگشتان خود به آرامي بچرخانيد. اين کمک مي کند تا روغن هاي ضروري در پوست آزاد شود و طعم پوست شيرين و گوشت ترش مخلوط شود. علاوه بر اين، کومکوات را خوب بجويد هر چه بيشتر بجويد طعم آن ها شيرين تر است. اگر مي خواهيد پوست را قبل از خوردن ميوه ها نرم کنيد مي توانيد آنها را به مدت 20 ثانيه در آب جوش قرار دهيد و سپس آنها را در آب سرد بشوييد. هر چند اين ضروري نيست. در مورد دانه هاي کومکوات مي توانيد آنها را هم بخوريد دانه ها سمي نيستند اما طعم تلخ همانند دانه هاي نارنج است يا آنها را بيرون بريزيد و يا ميوه را برش داده و دانه ها را خارج کنيد. همراهان عزيز، آخرين خبر را بر روي بسترهاي زير دنبال کنيد: آخرين خبر در سروش http://sapp.ir/akharinkhabar آخرين خبر در ايتا https://eitaa.com/joinchat/88211456C878f9966e5 آخرين خبر در بله https://bale.ai/invite/#/join/MTIwZmMyZT آخرين خبر در گپ https://gap.im/akharinkhabar
اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره