بيتوته/ جوانه کنجد در مدت چند ساعت تهيه ميشود و سرشار از پروتئين گياهي و اسيدهاي چرب ضروري است که بدن بشدت به آنها نيازمند است و در جوانه کنجد به ميزان بيشتر از دانه کنجد يافت ميشود.جوانه کنجد در مدت چند ساعت تهيه ميشود و سرشار از پروتئين گياهي و اسيدهاي چرب ضروري است که بدن بشدت به آنها نيازمند است و در جوانه کنجد به ميزان بيشتر از دانه کنجد يافت ميشود.
همچنين سرشار از ويتامينهاي ب۶، ب۹، E، آهن، منيزيم، کلسيم، فيبر، پتاسيم، فسفر، زينک و روي است. کنجد به عنوان آنتياکسيدان با راديکالهاي آزاد که باعث مشکلات قلبي عروقي و پيري زودرس ميشوند مبارزه ميکند. دانههاي کنجد منبعي از کلسيم به شمار ميرود و کنجد با پوست و بخصوص جوانه زده منبع عالي از آهن است و باعث اکسيژنرساني بهتر به مولکولهاي قرمز خون ميشود.
روي مادهاي که به دشواري در مواد غذايي مصرف ميشود به وفور در کنجد حتي در کنجد تفت داده شده موجود است. دانههاي کنجد را بايد دور از نور در محيطي خشک و خنک نگهداري کرد. براي تهيه جوانه کنجد دانههايي با پوست را در کاسه پرآب ريخته به مدت ۸ تا ۱۲ ساعت خيسانده سپس آب ظرف را خالي کنيد اگر ريشههاي سفيد رنگ نمايان شدهاند نشانه جوانهزدن کنجد است.
ميتوان آنها را در همين زمان مصرف کرد درغيراين صورت آنها را در ظرف قرار داده و با دستمال کاغذي مرطوب بپوشانيد پس از ۳۶ ساعت جوانه سفيد رنگ کنجد رشد ميکند. هر روز بايستي آب اضافي کنجد را دور ريخته و آنها را مرطوب کنيد .
همراهان عزيز، آخرين خبر را بر روي بسترهاي زير دنبال کنيد:
آخرين خبر در سروش
http://sapp.ir/akharinkhabar
آخرين خبر در ايتا
https://eitaa.com/joinchat/88211456C878f9966e5
آخرين خبر در بله
https://bale.ai/invite/#/join/MTIwZmMyZT
آخرين خبر در گپ
https://gap.im/akharinkhabar
بازار